Compeed Blarenpleisters Mixpack

Compeed Blarenpleisters Mixpack

BP.30.0150
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,32
Inclusief BTW
€ 5,80 excl. BTW

De Compeed Blarenpleisters Mixpack beschikt over 3 formaten blarenpleisters: 2 keer pleisters Medium, 2 pleisters Small en 1 keer pleisters voor op de tenen. De pleisters verlichten de pijn en druk onmiddelijk. De hydrocolloïde technologie verdeeld de druk van de blaar om pijn onmiddelijk te verzachten.

 

Compeed Blarenpleister Kopen - Ultiem Comfort en Bescherming met de Mixpack van Verschillende Blarenpleisters

Of u nu wandelt, sport of gewoon onderweg bent, blaren kunnen uw plezier flink bederven. Met de handige mixpack van Compeed blarenpleisters kunt u onbezorgd blijven bewegen. Lees verder om te ontdekken waarom Compeed de ultieme oplossing is voor blaren en hoe de mixpack u optimaal beschermt.

Voordelen van Compeed Blarenpleisters

Compeed blarenpleisters bieden een reeks voordelen die uw comfort en bescherming bevorderen:

 1. Onmiddellijke Verlichting: Compeed blarenpleisters verzachten de pijn en bieden onmiddellijke verlichting bij blaren, zelfs bij open blaren.

 2. Optimale Bescherming: Deze pleisters fungeren als een tweede huid, waardoor een beschermende laag ontstaat tussen de blaar en uw schoeisel. Dit voorkomt wrijving en verdere irritatie.

 3. Snellere Genezing: Compeed blarenpleisters bevorderen een vochtige genezing van de blaar, wat het herstelproces versnelt.

 • 3 formaten in één pack: 2x medium, 2x smal, 1x op de tenen
 • Ideaal voor reizen en onderweg
 • Onmiddellijke verlichting van pijn en druk
 • Snel herstel en bescherming tegen wrijving
 • Blijft verschillende dagen zitten en ondersteunt zo een snelle regeneratie van de huid
 • Hydrocolloïde technologie

Waarom Compeed?

Compeed is een vertrouwd merk als het gaat om blarenpleisters. Het is klinisch bewezen dat Compeed pleisters de genezing versnellen, pijn verlichten en optimale bescherming bieden. De mixpack met verschillende blarenpleisters stelt u in staat om specifiek te kiezen voor de pleister die het beste past bij de grootte en locatie van uw blaar.

Bestel nu uw Compeed blarenpleisters

Laat blaren uw activiteiten niet verstoren. Kies voor comfort, bescherming en snelle genezing met de mixpack van Compeed blarenpleisters. Met deze veelzijdige pleisters kunt u vrij bewegen zonder zorgen over pijn en ongemak. Bestel vandaag nog uw Compeed blarenpleisters en blijf genieten van elke stap. Ga voor betrouwbare blaarbescherming, ga voor Compeed.

Compeed blarenpleisters mixpack is een mixpack van het merk Compeed. De mixpacl bevat 3 formaten: 2 Medium pleisters, 2 Small pleisters en 1 pleister voor op de tenen. De pleisters bevatten Hydrocolloïde technologie. Dat is een actieve gel die vocht opneemt en de druk van de pleister verdeelt. De rand van de pleisters zijn afgeschuind zodat ze aansluiten op de huid. Dit heeft als gevolg dat er minder wrijving is waardoor het herstel niet wordt vertraagd. 

Hoe gebruik ik een blarenpleister van Compeed?

Om de Compeed blarenpleister te gebruiken moet u eerst de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister aanbrengen en gladstrijken. Als de blaren al zijn doorgeprikt zal de pleister een beetje verkleuren. Dat geeft aan dat het overtollige vocht is geabsorbeerd. U moet de pleister laten zitten todat het loslaat omdat u anders het genezingsproces verstoord. Als de pleister klaar is voor verwijdering moet u langzaam langs de huid rekken in plaats van naar boven trekken. Bij diabetes moet u uw arts raadplegen. Smeer na een blaar de huid rondom de uitgedroogde blaar in met vaseline en zorg hiermee ervoor dat er minder snel een nieuwe blaar ontstaat.

Specificaties Compeed blarenpleisters mixpack

 • Merk: Compeed
 • Inhoud: 6 stuks
 • 100% plastic vrije verpakkingsdoos
 • ZI-nummer: 17186404
 • Compeed artikelnummer: 31199
Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
hydrocolloïde
Fabrikant
Compeed
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: