Compeed Blarenpleisters Mixpack

Compeed Blarenpleisters Mixpack

BP.30.0150
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 6,45

€ 6,45 excl. BTW

De Compeed Blarenpleisters Mixpack beschikt over 3 formaten blarenpleisters: 2 keer pleisters Medium, 2 pleisters Small en 1 keer pleisters voor op de tenen. De pleisters verlichten de pijn en druk onmiddelijk. De hydrocolloïde technologie verdeeld de druk van de blaar om pijn onmiddelijk te verzachten.

 

Compeed blarenpleisters mixpack is een mixpack van het merk Compeed. De mixpacl bevat 3 formaten: 2 Medium pleisters, 2 Small pleisters en 1 pleister voor op de tenen. De pleisters bevatten Hydrocolloïde technologie. Dat is een actieve gel die vocht opneemt en de druk van de pleister verdeelt. De rand van de pleisters zijn afgeschuind zodat ze aansluiten op de huid. Dit heeft als gevolg dat er minder wrijving is waardoor het herstel niet wordt vertraagd. 

Hoe te gebruiken

Om de Compeed blarenpleister te gebruiken moet u eerst de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister aanbrengen en gladstrijken. Als de blaren al zijn doorgeprikt zal de pleister een beetje verkleuren. Dat geeft aan dat het overtollige vocht is geabsorbeerd. U moet de pleister laten zitten todat het loslaat omdat u anders het genezingsproces verstoord. Als de pleister klaar is voor verwijdering moet u langzaam langs de huid rekken in plaats van naar boven trekken. Bij diabetes moet u uw arts raadplegen.

Kenmerken

  • 3 formaten in één pack: 2x medium, 2x smal, 1x op de tenen
  • Ideaal voor reizen en onderweg
  • Onmiddellijke verlichting van pijn en druk
  • Snel herstel en bescherming tegen wrijving
  • Blijft verschillende dagen zitten en ondersteunt zo een snelle regeneratie van de huid
  • Hydrocolloïde technologie
Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
hydrocolloïde
Merk
Compeed
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: