Compeed Blarenpleister small 7 Stuks

Compeed Blarenpleister small 7 Stuks

350.947510
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,50
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW

De Compeed Blarenpleister small 6 stuks zijn blarenpleisters van het merk Compeed. De pleisters beschikken over Hydrocolloïde technologie die het herstel versneld. In de verpakking zitten 6 pleisters. De pleister verminderd de pijn en druk van de blaar.

 

Compeed smalle blarenpleister Kopen - Comfortabele bescherming van de blaar

Als uw hielen gevoelig zijn voor blaren, dan zijn de Compeed Blarenpleisters in Maat small uw ideale oplossing. Lees verder om te ontdekken waarom deze hielpleisters van Compeed uw beste keuze zijn voor pijnverlichting, bescherming en comfort, en waarom Compeed synoniem staat voor kwaliteit.

Voordelen van Compeed Hielpleisters

De Compeed Hielpleisters bieden diverse voordelen die uw comfort en bescherming optimaliseren:

 1. Perfecte Pasvorm: Met de specifieke maat small zijn deze blaarpleisters ontworpen om perfect aan te sluiten op uw hielen, wat zorgt voor een comfortabele en betrouwbare bescherming.

 2. Directe Pijnverlichting: De blaarlpleisters bieden directe verlichting bij blaren, zelfs bij open blaren. Het zachte materiaal beschermt en verzacht de huid.

 3. Geavanceerde Bescherming: Dankzij de geavanceerde technologie fungeren de pleisters als een tweede huid, waardoor wrijving wordt geminimaliseerd en verdere irritatie wordt voorkomen.

Pluspunten Compeed Hielpleister

 • Hydrocolloïde technologie
 • voorkomen wrijving
 • verlichten pijn en druk
 • Blijven een paar dagen zitten

Waarom Kiezen voor Compeed?

Compeed staat bekend om zijn innovatieve benadering van wondverzorging en bescherming. De hielpleisters van Compeed zijn specifiek ontworpen om de unieke behoeften van hielen aan te pakken. Ze bieden niet alleen pijnverlichting en bescherming, maar ook langdurig comfort zodat u kunt blijven bewegen.

Bestel nu uw Compeed kleine blarenpleisters

Laat blaren uw dag niet verstoren. Kies voor de Compeed blarenpleisters en geniet van onmiddellijke verlichting, bescherming en comfort voor uw hielen. Compeed staat voor hoogwaardige zorg en betrouwbare oplossingen. Bestel vandaag nog uw Compeed hielpleisters en stap vol vertrouwen en comfort in uw schoenen. Kies voor bewegingsvrijheid, kies voor Compeed.

Hoe te gebruiken

Om de Compeed blarenpleister te gebruiken moet u eerst de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister aanbrengen en gladstrijken. Als de blaren al zijn doorgeprikt zal de pleister een beetje verkleuren. Dat geeft aan dat het overtollige vocht is geabsorbeerd. U moet de pleister laten zitten todat het loslaat omdat u anders het genezingsproces verstoord. Als de pleister klaar is voor verwijdering moet u langzaam langs de huid rekken in plaats van naar boven trekken. Bij diabetes moet u uw arts raadplegen. Smeer na een blaar de huid rondom de uitgedroogde blaar in met vaseline en zorg hiermee ervoor dat er minder snel een nieuwe blaar ontstaat.

Specificaties Compeed blarenpleisters small

 • Merk: Compeed
 • Inhoud: 7 stuks
 • 100% plastic vrije verpakkingsdoos
 • ZI-nummer: 17186439
 • Compeed artikelnummer: 31186
 
 

 

 

Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
Fabrikant
Compeed
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
6 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: