Compeed Blaren op tenen 8 Stuks

Compeed Blaren op tenen 8 Stuks

350.719913
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,10
Inclusief BTW
€ 5,60 excl. BTW

De Compeed Blaren op tenen pleisters zijn pleister van Compeed voor blaren op de tenen. De pleisters zitten per 8 stuks verpakt. Ook beschikken de pleisters over de Hydrocolloïde technologie. De pleister verminderd de pijn en druk van de blaar.

 

De Compeed Blaren op tenen 8 Stuks zijn gemaakt voor blaren op de tenen. De pleisters bevatten Hydrocolloïde technologie. Dat is een actieve gel die vocht opneemt en de druk van de pleister verdeelt. De rand van de pleisters zijn afgeschuind zodat ze aansluiten op de huid. Dit heeft als gevolg dat er minder wrijving is waardoor het herstel niet wordt vertraagd. De pleisters hebben een waterdichte en ademend ontwerp dat zorgt voor een snellere en natuurlijke genezing, want het houdt het natuurlijke vocht binnen en stoot af wat er niet hoort. De pleisters verlichten de pijn en druk en blijven verschillende dagen zitten.

Hoe te gebruiken

Om de Compeed blarenpleister te gebruiken moet u eerst de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister aanbrengen en gladstrijken. Als de blaren al zijn doorgeprikt zal de pleister een beetje verkleuren. Dat geeft aan dat het overtollige vocht is geabsorbeerd. U moet de pleister laten zitten todat het loslaat omdat u anders het genezingsproces verstoord. Als de pleister klaar is voor verwijdering moet u langzaam langs de huid rekken in plaats van naar boven trekken. Bij diabetes moet u uw arts raadplegen. Smeer na een blaar de huid rondom de uitgedroogde blaar in met vaseline en zorg hiermee ervoor dat er minder snel een nieuwe blaar ontstaat.

Kenmerken
  • Hydrocolloïde technologie
  • Inhoud: 8 stuks
  • Verlichten pijn en druk
  • Voorkomt wrijving
  • Blijft een paar dagen zitten.
Kleur
Beige
Fabrikant
Compeed
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
8 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: