Cederroth 2596 protectie-pakket

Cederroth 2596 protectie-pakket

HU.2596
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,80
Inclusief BTW
€ 6,24 excl. BTW

 

Cederroth Protectie Pakket Kopen - Veiligheid in Eén Pakket

Denkt u aan de veiligheid van uw team en gasten? Het Cederroth Protectie Pakket is de perfecte aanvulling op uw veiligheidsuitrusting. Ontdek waarom dit pakket een essentieel onderdeel kan zijn van uw EHBO-voorzieningen, wanneer u een protectiepakket nodig heeft en waarom u kunt vertrouwen op Cederroth voor uw veiligheidsbehoeften.

Wanneer heeft u een Protectiepakket nodig?

Een protectiepakket is van onschatbare waarde in verschillende situaties, zoals:

  1. Reanimatie en AED-Gebruik: Bij het uitvoeren van reanimatie of het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) is het essentieel om uzelf en anderen te beschermen tegen mogelijke infecties.

  2. Medische Noodsituaties: Bij het bieden van eerste hulp in medische noodsituaties, waarbij direct contact met lichaamsvloeistoffen mogelijk is, biedt het protectiepakket een extra laag veiligheid.

  3. Hygiënische Voorbereiding: Het protectiepakket is ideaal voor het hygiënisch voorbereiden van medische procedures en het verminderen van het risico op besmetting.

Wat Bevat het Cederroth Protectie Pakket?

  1. Beademingsmasker: Een beademingsmasker zorgt voor veilige en hygiënische mond-op-mond beademing, zonder direct contact met de mond van het slachtoffer.

  2. Handschoenen: De bijgevoegde handschoenen beschermen uw handen tegen mogelijke besmetting tijdens het verlenen van eerste hulp.

  3. Reinigingsdoekjes: De reinigingsdoekjes helpen bij het schoonmaken en desinfecteren van oppervlakken en materialen.

Waarom Cederroth?

 1. Specialist in Veiligheid: Cederroth is een gerenommeerde naam in EHBO en veiligheidsproducten, met een lange geschiedenis van betrouwbare en hoogwaardige producten.

 2. Volledige Veiligheidsoplossing: Het Cederroth Protectie Pakket biedt een complete en handige oplossing voor persoonlijke bescherming in noodsituaties.

 3. Vertrouwen in Kwaliteit: Als u kiest voor Cederroth, kiest u voor kwaliteit en gemoedsrust, wetende dat u uw team en gasten de beste bescherming biedt.

Bestel Nu uw Cederroth Protectie Pakket

Zorg voor veiligheid en gemoedsrust met het Cederroth Protectie Pakket. Of het nu gaat om reanimatie, AED-gebruik of medische noodsituaties, dit pakket biedt u de nodige bescherming. Bestel vandaag nog en kies voor de expertise en kwaliteit van Cederroth. Ga voor veiligheid, ga voor zorg, kies voor het Cederroth Protectie Pakket.

Cederroth Protectiepakket is een hulpmiddel om op de juiste wijze mond-op-mondbeademing te geven en tegelijkertijd het risico op contact tussen de hulpverlener en de verwonde te verkleinen. Cederroths beademingsmasker is voorzien van een terugslagklep. Op de beschermdoek staan duidelijke instructies in kleur.

Inhoud Protectiepakket Cederroth 2596

 • 1 x Beademingsmasker met terugslagklep
 • 4 x Handschoenen
 • 2 x Cederroth Safety Hand Cleanser (bevat 70% alcohol)

Specificatie Cederroth 1596 protectie pakket

 • Merk: Cederroth
 • Cederroth artikelnummer: 1596
 • Inhoud: 1 stuks
 
Kleur
Groen
Materiaal
Plastic
Fabrikant
Cederroth
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
School
Sport
Thuis
Werk
Prijs
€ 0,00 - € 9,99

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: