Cederroth EHBO eerste hulpstation Mini
Cederroth EHBO eerste hulpstation Mini
Cederroth EHBO eerste hulpstation Mini
 • -13%
Cederroth EHBO eerste hulpstation Mini
Cederroth EHBO eerste hulpstation Mini
Cederroth EHBO eerste hulpstation Mini

Cederroth EHBO eerste hulpstation Mini

CE.191400
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 43,86 € 50,13 -13%
Inclusief BTW
€ 40,24 excl. BTW

Cederroth Eerste Hulp paneel voor het makkelijk ophangen op 1 plaats van uw EHBO hulpmiddelen. De Cederroth panelen geven een gemakkelijk overzicht en zijn een aanvulling op uw EHBO/BHV uitrusting in uw bedrijf.

 

Cederroth eerste hulp paneel mini kopen - Compacte veiligheid in één paneel

Bent u op zoek naar een alles-in-één oplossing voor eerste hulp, verpakt in een handig en compact paneel? Overweeg dan om het Cederroth Eerste Hulp Paneel Mini aan te schaffen. 

Voordelen van het Cederroth paneel mini

 1. Complete Eerste Hulp: Het Cederroth Paneel Mini bevat een Salvequick pleistersdispenser en 1 Cederroth 4-in-1 bloedstelpend verband, samen met 3 Cederroth 4-in-1 mini bloedstelpende verbanden. Dit betekent dat u alles bij de hand heeft om snel en effectief te reageren op verwondingen.

 2. Compact en Toegankelijk: Het paneel is compact ontworpen en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op strategische locaties. Hierdoor is het gemakkelijk toegankelijk voor noodsituaties.

 3. Tijdbesparend: Met het Cederroth Paneel Mini hoeft u niet te zoeken naar individuele items in geval van een verwonding. Alles wat u nodig heeft voor eerste hulp is binnen handbereik

Waarom Cederroth?

 1. Innovatieve Oplossingen: Cederroth is bekend om zijn innovatieve benadering van EHBO-producten, en het Paneel Mini is daarop geen uitzondering.

 2. Kwaliteit: De producten van Cederroth voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid, wat ervoor zorgt dat u altijd op hun prestaties kunt vertrouwen.

 3. Veiligheid voor Iedereen: Cederroth streeft naar het vergroten van de veiligheid van mensen door praktische en doeltreffende EHBO-oplossingen te bieden.

Bestel nu uw Cederroth eerste hulp paneel mini

Investeer in de veiligheid van uzelf, uw medewerkers of uw dierbaren door het Cederroth Eerste Hulp Paneel Mini aan te schaffen. Met alles wat u nodig heeft voor eerste hulp binnen handbereik, kunt u snel en doeltreffend reageren op noodsituaties. Bestel vandaag nog en kies voor de innovatieve en hoogwaardige oplossingen van Cederroth. Ga voor veiligheid, ga voor gemak, kies voor het Cederroth Eerste Hulp Paneel Mini.

Met Cederroth EHBO panelen heb je altijd de essentiële hulpmiddelen op de scène, met duidelijke, gemakkelijk te begrijpen instructies direct geprint op de verpakking.

Mini Eerste Hulp Paneel is een klein paneel met pleisters en bloedstelpende pleisters. Geschikt voor kleine ruimtes of op andere EHBO-uitrusting aan te vullen.

Wanneer een pleister uit de automaat wordt getrokken, en aan een van de klevende oppervlakken blootgesteld wordt is het gemakkelijk om de pleister te plakken.

Specificaties Cederroth Eerste hulp paneel mini

 • 1 x Cederroth 1910 4-in-1 bloedstelpend verband
 • 3 x Cederroth 1911 4-in-1 mini bloedstelpende verbanden
 • 1 x Salvequick 490700 Pleisterautomaat

Wat bevat een Cederroth Paneel mini 191400?

 • Merk: Cederroth
 • Afmeting BxHxD: 25 x 40 x 5 cm
 • Cederroth artikelnummer: 191400

 

Kleur
Groen
Materiaal
ABS-Kunststof
Fabrikant
Cederroth
BTW
9%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: