Cederroth 1889 mitella 2 stuks

Cederroth 1889 mitella 2 stuks

HU.1889
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,42
Inclusief BTW
€ 3,14 excl. BTW

 

Cederroth Driekante Doek Kopen - Comfortabele Ondersteuning met Stijl

Bent u op zoek naar een praktische en comfortabele oplossing voor het ondersteunen van gewonde armen? Overweeg dan om de Cederroth Driekante Doek aan te schaffen. De Cederroth mitella is verpakt per 2 driekante doeken met 6 veiligheidsspelden om de driekante doek op zijn plaatst te houden.

Wanneer heeft een mitella nodig?

Een mitella, ook wel bekend als een driekante doek, is nuttig in diverse situaties, zoals:

 1. Gewonde Arm: Bij een blessure, verstuiking of breuk aan de arm biedt een mitella comfortabele ondersteuning en immobilisatie.

 2. Verstuikingen en Verrekkingen: Als u last heeft van een verstuikte of verrekte arm, kan het dragen van een mitella helpen om de belasting te verminderen en sneller te herstellen.

 3. Na Medische Procedures: Na medische ingrepen aan de arm kan een mitella helpen bij het bevorderen van genezing en het voorkomen van verdere schade. Zet de mitella vast met een veiligheidsspeld.

Waarom Cederroth?

 1. Hoogwaardig Ontwerp: De Cederroth Driekante Doek is vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en comfort, wat zorgt voor een veilige en comfortabele ondersteuning.

 2. Verstelbare Pasvorm: De driekante doek is ontworpen om gemakkelijk aan te passen aan uw arm, waardoor u een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning krijgt.

 3. Betrouwbaarheid van Cederroth: Cederroth staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in EHBO-producten, waardoor u op hun producten kunt vertrouwen.

Bestel nu uw Cederroth driekante doek

Geef uw arm de comfortabele ondersteuning die het verdient met de Cederroth Driekante Doek. Of het nu gaat om een blessure, verstuiking of herstel na een ingreep, deze driekante doek biedt de juiste balans tussen ondersteuning en comfort. Bestel vandaag nog en vertrouw op de expertise en kwaliteit van Cederroth. Ga voor gemak, ga voor comfort, kies voor de Cederroth Driekante Doek.

Cederroth Mitella wordt om de nek gebonden voor ondersteuning van een verwonde arm. Kan ook om het hoofd worden gewikkeld om een kompres op zijn plaats te houden bij hoofdletsel. De mitella kan ook worden opgerold om als drukverband te gebruiken.

Wat bevat een Cederroth 1889 driekante doek? 
 • 2 x mitella
 • 6 x veiligheidsspeld

Duidelijke kleurenillustraties en instructies zijn direct op de verpakking gedrukt.

Specificatie Cederroth 1889 driekante doek

 • Merk: Cederroth
 • Cederroth artikelnummer: 1889
 • Inhoud: 1 stuks
 
Kleur
Groen
Fabrikant
Cederroth
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Arm
Hoofd
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
2 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: