Calendulan Derma eerste hulp zalf 75 gr.

Calendulan Derma eerste hulp zalf 75 gr.

CE.10.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 11,57
Inclusief BTW
€ 9,56 excl. BTW

 

VSM Calendulan Derma Zalf kopen? Verzorg en bescherm uw huid met VSM Calendulan

Op zoek naar een effectieve zalf om uw huid te verzorgen en te beschermen? VSM Calendulan Derma Zalf is de ideale keuze. Met deze natuurlijke zalf op basis van Calendula kunt u verschillende huidproblemen behandelen en uw huid gezond houden. Bij VSM begrijpen we dat uw huid kostbaar is, en daarom hebben we deze zalf ontwikkeld om uw huid de beste zorg te bieden.

Waarom VSM Calendulan Derma Zalf gebruiken?

VSM Calendulan Derma Zalf biedt verschillende voordelen voor uw huidverzorging. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor VSM Calendulan Derma Zalf:

  • Natuurlijke huidverzorging: VSM Calendulan Derma Zalf bevat Calendula, een natuurlijke plant die bekend staat om zijn verzachtende en herstellende eigenschappen. Het verzorgt uw huid op een natuurlijke en effectieve manier.
  • Behandelt verschillende huidproblemen: Deze zalf kan gebruikt worden voor de behandeling van verschillende huidproblemen, zoals kleine wondjes, schaafwonden, insectenbeten, zonnebrand en een geïrriteerde huid.
  • Verzacht en hydrateert: VSM Calendulan Derma Zalf verzacht de huid en helpt bij het behoud van een goede vochtbalans, waardoor uw huid gezond en gehydrateerd blijft.
  • Geschikt voor de gevoelige huid: Dankzij de milde formule is VSM Calendulan Derma Zalf geschikt voor de gevoelige huid en kan het veilig gebruikt worden door volwassenen en kinderen.

Met VSM Calendulan Derma Zalf kunt u uw huid dagelijks verzorgen en beschermen tegen diverse huidproblemen. Het is een essentieel product voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde en stralende huid.

Wanneer VSM Calendulan Derma Zalf gebruiken?

VSM Calendulan Derma Zalf kan in verschillende situaties gebruikt worden om uw huid te verzorgen en te beschermen. Hier zijn enkele momenten waarop u VSM Calendulan Derma Zalf kunt gebruiken:

  • Kleine wondjes en schaafwonden: Breng VSM Calendulan Derma Zalf aan op kleine wondjes en schaafwonden om het genezingsproces te bevorderen en littekenvorming te verminderen.
  • Insectenbeten: Gebruik VSM Calendulan Derma Zalf om jeuk en irritatie te verminderen na een insectenbeet.
  • Zonnebrand: De verzachtende eigenschappen van Calendula kunnen helpen bij het verlichten van de symptomen van zonnebrand, zoals roodheid en pijn.
  • Geïrriteerde huid: Breng VSM Calendulan Derma Zalf aan op een geïrriteerde huid om roodheid en jeuk te verminderen en de huid te kalmeren.

Met VSM Calendulan Derma Zalf kunt u uw huid op een natuurlijke en effectieve manier verzorgen en beschermen. Bestel nu VSM Calendulan Derma Zalf en geef uw huid de zorg die het verdient.

Ingredienten
Petrolatum, aqua, lanolin, paraffinum liquidum, alcohol, Calendula officinalis extract, lanolin alcohol, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, cetearyl alcohol.

Gebruik
Derma Calendulan zalf is bestemd voor uitwendig gebruik. De zalf op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst meerdere malen per dag herhalen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. 
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.
Na opening 12 maanden houdbaar.

Tip: Op zoek naar andere VSM producten? Wij bieden een ruim assortiment producten VSM producten.

Type
Zalf
Fabrikant
VSM
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Spier & gewricht
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
75 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: