Calendulan Derma eerste hulp zalf 25 gr.

Calendulan Derma eerste hulp zalf 25 gr.

350.828780
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,45
Inclusief BTW
€ 6,16 excl. BTW

 

Calendulan zalf kopen? Ontdek waarvoor je Calendulan zalf kunt gebruiken!

Ben je op zoek naar Calendulan zalf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze tekst ontdek je waarvoor je Calendulan zalf kunt gebruiken, waarop je het kunt toepassen en hoe je Calendulan zalf op de juiste manier gebruikt. Calendulan zalf is een natuurlijke en effectieve zalf die in diverse situaties van pas komt. Lees verder en ontdek de voordelen van Calendulan zalf!

Waarvoor gebruik ik Calendulan zalf?

Calendulan zalf is een verzachtende en beschermende zalf die gebruikt wordt voor de behandeling van kleine huidirritaties, zoals schaafwonden, snijwonden, schrammen en insectenbeten. De zalf bevat Calendula officinalis, ook wel goudsbloem genoemd, dat bekend staat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Calendulan zalf ondersteunt het natuurlijke herstel van de huid en vermindert roodheid, zwelling en jeuk. Het is een must-have in je EHBO-kit!

Waarop kan ik Calendulan zalf gebruiken?

Calendulan zalf is geschikt voor gebruik op de intacte huid. Je kunt het gebruiken bij kleine huidirritaties, zoals schaafwonden, snijwonden, schrammen en insectenbeten. Ook bij lichte brandwonden kan Calendulan zalf verlichting bieden. Door Calendulan zalf op de aangedane plek aan te brengen, wordt de huid verzacht en beschermd. De zalf vormt een beschermend laagje dat de huid ondersteunt bij het natuurlijke herstelproces.

Hoe gebruik ik Calendulan zalf?

Calendulan zalf is zeer eenvoudig in gebruik. Voor het beste resultaat breng je een dun laagje zalf aan op de gereinigde en droge huid. Masseer de zalf voorzichtig in en laat het intrekken. Je kunt Calendulan zalf meerdere keren per dag gebruiken, afhankelijk van de behoefte van je huid. Als je twijfelt over het gebruik of de toepassing van Calendulan zalf, raadpleeg dan een medisch professional.

  • Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. 
  • Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.
  • Na opening 12 maanden houdbaar.

Handig voor gebruik op kinderdagverblijven & scholen

Calendulan zalf is niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook ideaal voor kinderdagverblijven en scholen. Kinderen zijn actief en kunnen zich gemakkelijk kleine wondjes en insectenbeten oplopen. Met Calendulan zalf bij de hand kun je snel en effectief reageren op deze huidirritaties. De zalf is mild en geschikt voor de gevoelige kinderhuid, waardoor het een favoriet is onder ouders en verzorgers.

Haal vandaag nog Calendulan zalf in huis en zorg voor een snelle en natuurlijke behandeling van kleine huidirritaties. Voeg Calendulan zalf toe aan je EHBO-kit en geniet van de verzachtende en beschermende eigenschappen van deze natuurlijke zalf. Bestel nu en profiteer van een gezonde en verzorgde huid!

Ingredienten
Petrolatum, aqua, lanolin, paraffinum liquidum, alcohol, Calendula officinalis extract, lanolin alcohol, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, cetearyl alcohol.

Tip: Op zoek naar andere VSM producten? Wij bieden een ruim assortiment producten VSM producten.

 

Toedieningsvorm
Zalf
Fabrikant
VSM
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Taal Handleiding
NL
Geschikt voor
Huid
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
25 gram

Klanten die dit product kochten, kochten ook: