Buscopan 10mg 6 zetpillen

Buscopan 10mg 6 zetpillen

350.843697
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,74
Inclusief BTW
€ 8,94 excl. BTW

 

Buscopan Kopen? Ontdek de voordelen van Buscopan zetpillen

Ben je op zoek naar verlichting van krampen en pijnlijke spasmen in de maag- en darmstreek? Overweeg dan Buscopan zetpillen, een doeltreffende behandeling om deze ongemakkelijke symptomen aan te pakken.

Waarom Buscopan zetpillen?

  • Krachtige krampverlichting: Buscopan zetpillen zijn ontworpen om krampen en pijnlijke spasmen in de maag- en darmstreek effectief te verlichten. Het actieve ingrediënt, scopolaminebutylbromide, werkt direct op de spieren van de maag en darmen, waardoor ze ontspannen en de pijn wordt verminderd. Hierdoor kun je snel verlichting ervaren van onaangename symptomen.
  • Bewezen Buscopan werking:  De werking van Buscopan is klinisch bewezen en wordt wereldwijd erkend. Het is een betrouwbare keuze voor mensen die last hebben van krampen en pijnlijke spasmen als gevolg van spijsverteringsproblemen. Buscopan helpt je om je dagelijkse activiteiten voort te zetten zonder de belemmering van buikpijn.
  • Snelwerkend en langdurig effect: Buscopan zetpillen werken snel om krampen te verlichten en bieden langdurige effectiviteit. Dit betekent dat je snel opluchting kunt verwachten en gedurende enige tijd beschermd blijft tegen ongemakkelijke symptomen. Ze zijn handig voor momenten waarop je dringend verlichting nodig hebt.
  • Minder belasting voor de maag: Zetpillen worden via de anus toegediend en omzeilen de maag, waardoor ze een goede optie zijn voor mensen met gevoelige maagomstandigheden. Ze veroorzaken geen irritatie van de maagwand, in tegenstelling tot sommige orale medicijnen. Buscopan zetpillen bieden krampverlichting zonder extra maagbelasting.

Voor welke leeftijd is Buscopan geschikt?

Buscopan zetpillen zijn geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar. Het is belangrijk om de juiste dosering te bepalen op basis van de leeftijd en het lichaamsgewicht van de persoon. Raadpleeg altijd een arts of apotheker voordat je Buscopan aan kinderen geeft. Volwassenen Voor volwassenen bieden Buscopan zetpillen een effectieve manier om krampen en pijnlijke spasmen te behandelen. Of je nu te maken hebt met spijsverteringsproblemen, menstruatiekrampen of andere aandoeningen die krampen veroorzaken, Buscopan zetpillen kunnen verlichting bieden. Adolescenten vanaf 12 Jaar Buscopan zetpillen zijn geschikt voor adolescenten vanaf 12 jaar, maar de dosering moet zorgvuldig worden aangepast aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Het is belangrijk om medisch advies in te winnen voordat je Buscopan aan adolescenten geeft, om ervoor te zorgen dat het veilig en effectief wordt gebruikt.

Samenstelling Buscopan Zetpil

Werkzame stoffen: Een zetpil bevat 10 mg butylscopolaminebromide.
Hulpstoffen: hard vet (witepsol W45)

Wat is de dosering van Buscopan zetpil?


Volwassenen
De aanbevolen dosering voor volwassenen is drie- tot vijfmaal per dag 1 tot 2 zetpillen van 10 mg

RVG-nummer: 03835

Merk
Buscopan
Toedieningsvorm
Zetpil
Actieve stof
Butylscopolaminebromide
Fabrikant
Healthypharm
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
6 Stuks

Bijbehorende producten