BSN Medical Leukoplast Soft 8 cm x 1m

BSN Medical Leukoplast Soft 8 cm x 1m

BSN.10.0108
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,74
Inclusief BTW
€ 3,43 excl. BTW

 

Leukoplast Soft kopen? Kies voor zachtheid en comfort met Leukoplast Soft!

Waarom Leukoplast Soft gebruiken?

Leukoplast Soft is de ideale keuze voor wie op zoek is naar zachte en comfortabele pleisters, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Deze pleisters bieden niet alleen optimale bescherming voor wondjes, maar ook het extra voordeel van huidvriendelijkheid en hypoallergene eigenschappen.

Leukoplast voor de gevoelige huid

Als het gaat om wondverzorging, is het belangrijk om de behoeften van je huid serieus te nemen. Leukoplast Soft is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de gevoelige huid. De hypoallergene eigenschappen zorgen ervoor dat zelfs mensen met een gevoeligheid voor pleisters deze zachte pleisters met vertrouwen kunnen dragen.

Zachtheid en comfort in één

Met Leukoplast Soft haal je niet alleen een betrouwbare pleister in huis, maar ook een stukje comfort voor je huid. De pleisters passen zich soepel aan je huid aan en blijven stevig op hun plaats zitten, zonder dat je je daar ongemakkelijk bij voelt. Of je nu een klein wondje hebt of een pleister nodig hebt voor langdurig gebruik, Leukoplast Soft biedt de perfecte balans tussen bescherming en comfort.

Kies voor Leukoplast Soft

Leukoplast Soft pleisters zijn verkrijgbaar in een aantrekkelijke witte kleur, die discreet en onopvallend op de huid is. Dit maakt ze perfect voor gebruik op zichtbare delen van het lichaam. Of je nu een wondje op je hand, arm, been of elders hebt, Leukoplast Soft zorgt voor de juiste verzorging zonder de huid te irriteren. Voeg Leukoplast Soft pleisters toe aan je EHBO-kit en verzeker jezelf van zachtheid, comfort en betrouwbare wondverzorging. Bestel nu je Leukoplast Soft en ervaar de voordelen van hypoallergene pleisters die speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid.

Specificaties

  • Afmeting: 1 m x 8 cm
  • Breedte pleister: 8 cm
  • Inhoud: 10 stuks 10 cm x 8 cm
  • Makkelijk op maat te knippen met een verbandschaar
  • Kleur: Wit

Tip: Wij bieden een ruim assortiment eilandpleisters aan. 

Afmeting
1 m x 8 cm
Fabrikant
BSN
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Leukoplast Soft
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: