Brandwondenkompres 5 x 15 cm

Brandwondenkompres 5 x 15 cm

500.0015
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,88
Inclusief BTW
€ 2,64 excl. BTW
Hydrogel kompressen met melaleuca olie kunnen net zo effectief koelen als stromend water - het he.........

 

Brandwondenkompres kopen?

Ontdek wanneer en hoe je een brandwondenkompres gebruikt en welk brandwondkompres geschikt is voor brandwonden. Gebruik Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Wil je een brandwondenkompres kopen? Bij ons vind je hoogwaardige brandwondenkompersen die essentieel zijn voor de behandeling van brandwonden. In deze tekst leggen we uit wanneer je een brandwondenkompres nodig hebt, hoe je het gebruikt en welk brandwondkompres geschikt is voor brandwonden. Maak gebruik van de uitstekende kwaliteit van Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Wanneer heb ik een brandwondenkompres nodig?

Een brandwondenkompres is nodig bij brandwonden van de eerste en tweede graad. Het kompres biedt bescherming aan de brandwond, verlicht de pijn en bevordert het genezingsproces. Voordat je het brandwondenkompres aanbrengt, is het belangrijk om de brandwond direct te koelen met lauw stromend water gedurende ten minste 10 minuten. Hiermee wordt de warmte uit de brandwond gehaald en wordt verdere beschadiging voorkomen. Vervolgens kun je het brandwondenkompres voorzichtig op de brandwond aanbrengen.

Hoe gebruik ik een brandwondenkompres?

Het gebruik van een brandwondenkompres is eenvoudig. Nadat je de brandwond voldoende hebt gekoeld, open je de verpakking van het brandwondenkompres en plaats je het direct op de brandwond. Zorg ervoor dat het kompres de volledige brandwond bedekt. Je kunt het kompres met een gaasverband of een elastisch verband op zijn plaats houden. Het is belangrijk om het brandwondenkompres regelmatig te controleren en indien nodig te vervangen. Raadpleeg altijd een medische professional voor verdere behandeling en advies.

Welk brandwondkompres is goed voor brandwonden?

Voor effectieve brandwondverzorging raden we het gebruik van Burncare brandwondenproducten aan. Burncare brandwondkompersen zijn speciaal ontworpen voor de behandeling van brandwonden. Ze bestaan uit een hydrogel die op een kompres is aangebracht. Deze hydrogel heeft een verkoelend effect, verlicht de pijn en bevordert het genezingsproces. Bovendien hebben Burncare brandwondkompersen een antibacteriële werking, waardoor het risico op infecties wordt verminderd.

Kies voor Burncare brandwondkompersen en verzeker jezelf van hoogwaardige brandwondverzorging.

  • Afmeting: 5 x 15 cm
  • Inhoud: 1 stuks
  • Geschikt voor grote brandwonden
  • Onmiddelijk pijnstillend effect
  • Ook te gebruiken bij schaafwonden en zonnebrand
  • Kleeft niet aan de wond
Afmeting
5 x 15 cm
Fabrikant
Burncare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: