Lijst met producten per merk Quickfix

QuickFix Pleister voor professioneel gebruik QuickFix is uw snelle hulp bij kleine ongevallen. Monteer de pleisterdispenser aan de muur en bespaar tijd. Pleister erop – en weer aan het werk!

QuickFix pleisterdispenser bestellen

QuickFix biedt een gestructureerde aanpak van eerste hulp bij lichte verwondingen. Ons assortiment QuickFix pleisterdispensers bevat twee soorten dispensers in verschillende uitvoeringen. Ze zijn ontwikkeld voor verschillende soorten werkplekken en kunnen worden gevuld met pleisters en ampullen oogdouche in verschillende mengsels om aan de behoeften van elke werksituatie te voldoen.

QuickFix-pleisters kopen

Stop met het verspillen van tijd aan kleine verwondingen. Pak een pleister uit de dispenser, doe hem op en ga weer aan het werk! QuickFix lost het probleem eenvoudig, hygiënisch en effectief op. Er gebeuren elke dag veel kleine ongelukken op het werk waarbij een pleister alles is wat nodig is. Kies de juiste pleister voor uw werksituatie. Of het nu gaat om gewone EHBO-pleisters voor werksituaties, waterdichte pleisters voor werkplekken met veel vocht of voor werkzaamheden binnen de voedingssector, er is altijd een passende oplossing beschikbaar.