Blusapparaat 3D panoramisch PVC 40x20cm

Blusapparaat 3D panoramisch PVC 40x20cm

150.3326.60
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 25,00
Inclusief BTW
€ 20,66 excl. BTW

Het Blusapparaat 3D Panoramisch PVC 40x20cm is een zelfklevend bord dat u verteld de nooduitgang vrij te laten.

 

Brandblusser pictogram kopen? Snel en doeltreffend handelen bij brand

Waarom zou u een brandblusser pictogram overwegen? In geval van brand is snelle actie van levensbelang. Met een duidelijk zichtbaar brandblusser pictogram kunnen werknemers en bezoekers direct de locatie van brandblussers vinden. Dit versnelt de reactietijd bij brand en minimaliseert potentiële schade en gevaarlijke situaties.

Waarom een brandblusser pictogram?

Een brandblusser pictogram is een visuele indicatie van de locatie van brandblussers. In noodsituaties kan elke seconde het verschil maken tussen een kleine brand en een verwoestende brand. Door de directe aanduiding van brandblussers kunnen mensen snel en doeltreffend handelen om het vuur te bestrijden en mogelijk ernstige schade te voorkomen.

Het brandblusser logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor het in noodsituaties direct herkenbaar is. Dit vermindert verwarring en paniek en vergroot de kans op een succesvolle brandbestrijding.

Gebruiksvriendelijke brandblusser stickers en borden

Onze brandblusser stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze brandblusser stickers op muren, deuren, trappenhuizen of andere goed zichtbare locaties om de aanwezigheid van brandblussers aan te geven. Dit zorgt ervoor dat werknemers en bezoekers altijd op de hoogte zijn van de locatie van brandblussers en snel kunnen handelen in noodsituaties.

Kies de juiste brandblusser

Het is belangrijk om te weten welke brandblusser geschikt is voor welke brand. Wij bieden verschillende soorten brandblussers aan, waaronder brandblusser schuim, brandblusser poeder en brandblusser CO2. Zorg ervoor dat u de juiste brandblusser voor uw specifieke situatie kiest en train uw personeel in het correct gebruik ervan.

Investeer in brandveiligheid

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en klanten door brandblusser pictogrammen te plaatsen op strategische locaties. Het pictogram is niet alleen een wettelijke vereiste, maar ook een essentieel onderdeel van uw brandveiligheidsmaatregelen.

Bestel vandaag nog onze brandblusser pictogrammen en draag bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Kenmerken

  • Kleuren: Rood en wit
  • Materiaal: PVC
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 40cm
Kleur
Rood
Materiaal
PVC
Afmeting
20 x 40 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: