Waarom een pleisterdispenser?

Pleisterdispenser Salvequick of Quickfix kopen?

Een pleisterdispenser van Quickfix of Salvequick zorgt ervoor op locatie dat de EHBO koffer/verbandkoffer minder geopend wordt en de inhoud hierdoor langer intact blijft. Pleisterautomaten zorgen voor gebruiksgemak doordat de pleister tijdens het pakken reeds gedeeltelijk wordt ontdaan van beschermlaagje zodat deze meteen geplakt kan worden. Een bijkomend voordeel is dat hiermee ook vervreemding wordt voorkomen.

Wanneer wordt een pleisterdispenser gebruikt?

Een pleister wordt veelal gebruikt bij een kleine verwonding op de huid, denk hierbij aan een kleine snij- of schaafwond. Een pleisterdispenser is gemakkelijk in gebruik en wordt daarom vaak naast een EHBO doos opgehangen om erger leed te voorkomen. Bent u toch op zoek naar een ander soort pleister kijk dan op de volgende blog: Wanneer welke pleister gebruiken? 

Pleisterdispenser navulling kopen?

Elke pleisterdispenser bestaat uit de dispenser zelf en de navulling pleister die het bevat. Dit kan variëren van een textiel pleister tot een blauwe HACCP pleister geschikt voor de Horeca en voedingsindustrie. Als de navulling geen pleisters meer bevat is deze makkelijk te vervangen met de meegeleverde sleutel met de dispenser.

Pleisterdispenser Horeca- & Voedingsindustrie kopen?

In de horeca of voedingsindustrie is de HACCP wetgeving verplicht. Hier vallen alle bedrijven of organisaties onder zoals, Restaurants, buurthuizen, zorginstellingen, voedselproductie bedrijven of een andere organisatie die voedsel bereiden of verwerkt. Met de HACCP pleisterdispenser welke blauwe pleisters bevat voldoet u hieraan.

Pleisterdispenser kantoor kopen?

De pleisterdispenser voor op kantoor is geschikt voor kleine oppervlakkige wondjes. Als u zegt wij knippen toch graag de pleister op maat kijk dan gerust bij de afdeling pleisterrollen verkrijgbaar in de textiele en HACCP versie.

Pleisterautomaat

Wij bieden naast pleisterautomaten en pleister navullingen een ruim assortiment aan van PBM & Disposables op het gebied van Mondmaskers, Overalls, Haarnetjes, Vuilniszakken en veel andere soorten. Heeft u vragen contact ons dan via Tel: +31 182-391210 of E-mail, Chat & Whatsapp. Ons team van deskundigen staat u graag te woord.

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment