Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter
Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter
Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter
Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter
Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter
Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter

Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter

OM.HEM-7360-E
Levertijd 2-3 werkdagen
€ 81,66
Inclusief BTW
€ 67,49 excl. BTW

Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter voor de meting van uw bloeddruk via de bovenarm. Best getest door de consumentenbond. Bloeddrukmeter inclusief AFIB functie wat ervoor zorgt dat de signalen atriumfibrilleren worden gedetecteerd.

 

Jouw gezondheid voorop met de Omron M6 Comfort bloeddrukmeter

Wil je een bloeddrukmeter die niet alleen betrouwbaar en nauwkeurig meet, maar ook gebruiksvriendelijk is? De Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter, erkend als best getest door de Consumentenbond, is jouw ideale partner voor het monitoren van je bloeddruk thuis. Dit volautomatische, klinisch gevalideerde apparaat is uitgerust met de innovatieve Intelli Wrap Manchet, die tussen de 22 en 42 cm verstelbaar is, en garandeert accurate metingen in elke positie rondom de bovenarm.

Het unieke aan de M6 Comfort is het vermogen om atriumfibrilleren (AFIB), ook wel boezemfibrilleren genoemd, te detecteren. Dit maakt het apparaat een essentieel hulpmiddel voor het vroegtijdig herkennen van risico's op hartritmestoornissen. Met de directe interpretatie van meetwaarden via de gemakkelijke LED bloeddrukindicator, gebaseerd op de door de WHO vastgestelde criteria, kun je snel inzicht krijgen in je gezondheidstoestand.

De Omron M6 Comfort biedt opslaggeheugen voor twee personen met elk 100 geheugenplaatsen, werkt op AA batterijen (vier meegeleverd), en komt met een handige opbergetui. Ook is er een optionele universele adapter beschikbaar voor nog meer gemak. Met drie jaar garantie (uitgezonderd de manchet) en detectie voor een onregelmatige hartslag, zet de M6 Comfort de standaard voor thuisbloeddrukmeting.

Waarom de Omron M6 Comfort bloeddrukmeter kopen?

 • 360° Nauwkeurig – Precieze meting, onafhankelijk van de positie rondom de bovenarm
 • Helpt bij het ontdekken van risico op hartritmestoornis
 • Directe interpretatie van de meetwaarden met de gemakkelijke LED bloedddrukindicator op basis van door de WHO vastgestelde criteria. Groen = goed, rood = verhoogd
 • Best getest Consumentenbond juli 2015 (8.0)
 • Opslag geheugen voor 2 personen. (100 Geheugenplaatsen per profiel)
 • Werkt op AA Batterijen (4 Batterijen worden meegeleverd)
 • Wordt geleverd inclusief 3 jaar garantie (Niet op de manchet)
 • Detectie onregelmatige hartslag

Optioneel bij te bestellen, de Omron universele adapter. - Kijk voor de adapter bij de gerelateerde producten.

Waarom kiezen voor Omron Healthcare?

Omdat de M6 Comfort Bloeddrukmeter staat voor nauwkeurigheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Met dit apparaat in huis neem je een belangrijke stap in de richting van een gezondere toekomst, ondersteund door technologie die je kunt vertrouwen. Kies voor de zekerheid en precisie van Omron en houd je gezondheid in eigen hand.

Productspecificaties Omron M6 Comfort bloeddrukmeter

 • Merk: Omron
 • Artikelnummer Omron: HEM-7360-E
 • Toesteltype: Bovenarmbloeddrukmeter
 • Manchettype: Intelli wrap manchet (22-42 cm) - OMR-MANCH-INTWRAPC
 • Batterijtoevoer: AA-batterijen
 • Geheugenbeheer: 2 gebruikers x 100 metingen
 • Gewicht: 0,46 KG
 • Afmeting: 191 x 120 x 85 mm
 • Garantie: 5 jaar
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Fabrikant
Omron
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks
Detectie Onregelmatige Hartslag
Ja
Afmeting manchet
22-42 cm

Wanneer je kiest voor een bloeddrukmeter met AFIB-technologie, kies je voor een vooruitstrevende stap in de gezondheidszorg. AFIB, of Atriale Fibrillatie, is een veelvoorkomende vorm van hartritmestoornis die het risico op beroertes aanzienlijk kan verhogen. De AFIB-technologie in bloeddrukmeters is speciaal ontworpen om deze onregelmatigheden in het hartritme te detecteren tijdens een reguliere bloeddrukmeting.

Deze geavanceerde technologie biedt een dubbele controlefunctie, waarmee je niet alleen je bloeddruk meet, maar tegelijkertijd ook controleert op tekenen van atriale fibrillatie. Dit betekent dat je vroegtijdig kunt handelen en de nodige stappen kunt ondernemen om mogelijke complicaties te voorkomen, zonder dat dit extra moeite of tijd kost. Een bloeddrukmeter met AFIB-technologie is eenvoudig in gebruik en biedt de zekerheid van een uitgebreide gezondheidscheck bij elke meting. Het maakt het mogelijk om potentiële gezondheidsrisico's snel te identificeren en draagt bij aan een effectievere preventieve gezondheidszorg.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: