BHV Verbandkoffer HACCP met Quickfix HACCP pleisterdispenser

BHV Verbandkoffer HACCP met Quickfix HACCP pleisterdispenser
CA.20.0310 | EAN: 8720211420566
Nieuw Product

€ 59,35

- +

Gratis Levering vanaf €75
Alles direct leverbaar
Op werkdagen voor 16.30, Volgende dag geleverd
Advies via Telefoon, Chat, Email en Whatsapp
 
Meer informatie

BHV verbandkoffer HACCP met Quickfix HACCP pleisterdispenser

Iedere organisatie wordt door de Arbowet verplicht gesteld maatregelen te nemen op gebied van bedrijfshulpverlening en om onder meer een goed ingerichte EHBO-koffer te hebben. Deze koffer is speciaal bedoeld voor de horeca en voedingsindustrie. De koffer voldoet  aan de Arbo eisen voor onder andere: café, restaurant, (professionele) keukens, culinaire (buiten) activiteiten, horeca leveranciers, voedingsmiddelen industrie en dergelijken. Daarnaast voldoet deze koffer ook aan de laatste richtlijnen van Het Oranje Kruis en wordt deze koffer geleverd inclusief Oranje Kruis certificaatsticker.

In deze BHV standaard verbandkoffer zitten verbandmiddelen en artikelen die nodig zijn voor het behandelen van verwondingen die kunnen ontstaan bij kleine calamiteiten op de werkvloer. Alle artikelen zijn in vakken geplaatst en worden afgeschermd met transparante afdekplaten. Dit maakt de verbandkoffer compact en overzichtelijk. Er wordt aangeraden om de koffer te verzegelen met een controlesticker of verzegelingZo weet u of uw koffer nog compleet is en dus aan de richtlijnen voldoet of dat u de ontbrekende producten moet nabestellen.

Deze verbandkoffer is inclusief een Quicfix HACCP pleisterdispenser. Deze opvallende blauwe pleisters zijn voorzien van een metaallaagje die door een metaaldetector opgespoord kunnen worden. De pleisters zijn gemaakt van PE materiaal waardoor de huid kan blijven ademen. Bovendien zijn ze waterproof en huidvriendelijk. Met deze uitbreiding voorkomt u dat de verbandkoffer onnodig wordt geopend. De meest gebruikte EHBO producten zijn namelijk altijd pleisters. Wanneer u deze twee artikelen bij elkaar ophangt gaat de verbandkoffer veel langer mee. Daarnaast kunt u ook navullingen bestellen van de Quickfix pleisterdispenser.

 

Productspecificaties

  • Deze koffer is het meest geschikt voor bedrijven tot en met 10 personen
  • De afmeting is 32 x 23 x 13 cm en wordt meegeleverd inclusief wandhouder en schroeven
  • Voldoet aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis (2016)
  • Speciaal voor de horeca en voedingsindustrie 

Naast een BHV verbandkoffer kunt u ook diverse andere BHV koffers en bijvoorbeeld A en B verbanddozen bestellen.Gebruiksinstructie

• Inhoudsopgave bewaren in de verbandkoffer.
• Houd deze verbandkoffer bruikbaar door de verbruikte verbandmiddelen zo snel mogelijk weer aan te vullen.
• Verbandkoffer op een koele en droge plaats bewaren.

Schrijf als eerste uw beoordeling !

Klantbeoordelingen en beoordelingen

Niemand heeft nog geen beoordeling geplaatst

18 Gerelateerde producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa