• -10%
Betadine desinfecterende pleisters 20 stuks

Betadine desinfecterende pleisters 20 stuks

DH.50.0310
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,62 € 4,02 -10%
Inclusief BTW
€ 3,32 excl. BTW
 

Betadine pleister kopen? Waarom kiezen voor Betadine pleisters?

Waarom Betadine pleisters?

Betadine pleisters zijn een verstandige keuze voor wie op zoek is naar meer dan alleen een reguliere pleister. Naast het bieden van bescherming en comfort, bevatten Betadine pleisters povidonjood, een krachtig antiseptisch middel. Dit betekent dat naast het bedekken van de wond, Betadine pleisters ook helpen bij het voorkomen van infecties en het beschermen tegen schadelijke bacteriën. Met Betadine pleisters ben je verzekerd van zowel fysieke barrière als desinfectie. Deze combinatie bevordert niet alleen de genezing van wonden, maar helpt ook om mogelijke infecties te voorkomen.

Betadine pleisters per 20 stuks verpakt

Elk pakket Betadine pleisters bevat 20 stuks, wat ervoor zorgt dat je altijd voldoende pleisters bij de hand hebt. Ideaal voor thuis, op het werk, of tijdens buitenactiviteiten. Of je nu kleine sneetjes, schrammen of schaafwonden hebt, Betadine pleisters bieden de bescherming en desinfectie die je nodig hebt voor een snelle en effectieve wondgenezing.

Hoe gebruik ik een Betadine pleister?

  1. Maak de wond schoon en droog voordat je een pleister aanbrengt.
  2. Open voorzichtig de verpakking van de Betadine pleister.
  3. Verwijder de beschermlaag van de pleister om de kleefzijde bloot te leggen.
  4. Plaats de pleister zorgvuldig over de wond en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht.

Wil je de pleister op maat knippen? Geen probleem! Betadine pleisters kunnen eenvoudig worden aangepast aan de grootte van de wond. Dankzij de betrouwbare kleefkracht blijft de pleister goed op zijn plaats, zelfs als je actief beweegt.

Waarom kiezen voor Betadine pleisters?

Betadine pleisters gaan verder dan conventionele pleisters. Ze bieden niet alleen bescherming en comfort, maar ook de kracht van povidonjood, een effectief antiseptisch middel. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, met Betadine pleisters kun je met vertrouwen elke kleine wond aanpakken. Investeer in hoogwaardige wondverzorging en bescherming met Betadine. Koop nu jouw Betadine pleisters en zorg voor een snelle genezing en optimale hygiëne bij wondjes.

Specificaties

  • Inhoud: 20 stuks
  • Afmeting: 20 x 70 mm 

Samenstelling

  • Bevat 100mg/g povidonjood.
Fabrikant
Betadine
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: