Bepanthen Creme 100 gram

Bepanthen Creme 100 gram

350.930120
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,47
Inclusief BTW
€ 11,96 excl. BTW

 

Bepanthen Crème kopen? Ontdek de voordelen en toepassingen

Ben je op zoek naar een veelzijdige en effectieve crème voor de huid? Overweeg dan Bepanthen Crème 100 gram, een hoogwaardig product dat geschikt is voor een breed scala aan huidproblemen. 

Waarom en wanneer Bepanthen Crème?

Bepanthen Crème is een essentieel product om in je medicijnkastje te hebben vanwege de volgende redenen:

1. Effectieve hydratatie

Een van de belangrijkste kenmerken van Bepanthen Crème is de effectieve hydratatie van de huid. Het helpt de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. Dit maakt het ideaal voor mensen met een droge of geïrriteerde huid.

2. Behandeling van eczeem

Bepanthen Crème is klinisch bewezen effectief in de behandeling van eczeem. Het verlicht jeuk en irritatie, helpt bij het verminderen van roodheid en bevordert de genezing van de aangetaste huid.

3. Kalmering van geïrriteerde huid

Als je last hebt van geïrriteerde huid door bijvoorbeeld zonnebrand, insectenbeten of scheerirritatie, kan Bepanthen Crème verlichting bieden. Het kalmeert de huid en vermindert ongemak.

4. Preventie van huidproblemen

Bepanthen Crème kan ook preventief worden gebruikt om huidproblemen te voorkomen. Breng het aan op gevoelige of kwetsbare gebieden om de huid te beschermen tegen uitdroging en irritatie.

Voordelen van Bepanthen Crème 

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Bepanthen Crème in een overzicht:

  • Effectieve hydratatie
  • Behandeling van eczeem
  • Kalmering van geïrriteerde huid
  • Preventie van huidproblemen
  • Zacht voor de huid
  • Geschikt voor volwassenen en kinderen

Wanneer Bepanthen Crème gebruiken?

Overweeg het gebruik van Bepanthen Crème in de volgende situaties:

  • Droge en geïrriteerde huid: Breng Bepanthen Crème aan op droge en geïrriteerde huidgebieden om hydratatie en verlichting te bieden.

  • Eczeem: Gebruik Bepanthen Crème om de symptomen van eczeem te behandelen, zoals jeuk, roodheid en ontsteking.

  • Na het scheren: Als je last hebt van scheerirritatie, breng dan Bepanthen Crème aan om de huid te kalmeren en herstel te bevorderen.

  • Preventie: Breng Bepanthen Crème preventief aan op gevoelige of kwetsbare huidgebieden om toekomstige problemen te voorkomen.

Wat is de dosering van Bepanthen creme?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Bepanthen creme:

Ter verzorging, verzachting en hydratatie van de kwetsbare huid: naar behoefte enkele malen per dag Bepanthen Verzorgende Crème aanbrengen. Geschikt voor de huid van bijvoorbeeld handen, voeten en benen: Bepanthen Verzorgende Crème is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Ter verzachting van geprikkelde huid: naar behoefte enkele malen per dag Bepanthen Verzorgende Crème aanbrengen.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Gezuiverd water; dexpanthenol 5%; isopropyl myristaat; cetyl- en stearyalcohol (wasachtige substantie); propyleenglycol; wolvet; amphisol K; phenoxyethanol; DL- pantolacton

Merk
Bepanthen
Toedieningsvorm
Zalf
Actieve stof
Dexpanthenol
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
100 gram

Bijbehorende producten