Baktolan Pure balm 350 ml
Baktolan Pure balm 350 ml
Baktolan Pure balm 350 ml
Baktolan Pure balm 350 ml

Baktolan Pure balm 350 ml

HT.980360
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,21
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 14,42
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 6,49
 

Baktolan Pure Balm kopen: Jouw geheime wapen voor een gezonde huid

Waarom Baktolan Pure Balm?

Stel je voor dat je een product hebt dat speciaal is ontworpen om je huid te verwennen en te verjongen, zonder enige toegevoegde geur. Dat product is Baktolan Pure Balm. Deze parfumvrije water-in-olie balsem is doordrenkt met hoogwaardige voedende ingrediënten die nauwkeurig zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van je huid (5.5). Wat maakt Baktolan Pure Balm zo bijzonder en waarom zou je het moeten overwegen?

De kracht van Baktolan Pure Balm

1. Stabiliseert de beschermende zuurmantel van de huid

Een gezonde huid begint met een stabiele beschermende zuurmantel. Baktolan Pure Balm doet precies dat. Dankzij de zorgvuldig afgestemde pH-waarde van 5.5 wordt de beschermende zuurmantel van je huid gestabiliseerd, waardoor je huid beter in staat is om zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

2. Intensieve hydratatie met vitamine E

Een van de belangrijkste voordelen van Baktolan Pure Balm is de intense hydratatie die het biedt. Het bevat vitamine E, een krachtige antioxidant, die helpt om vocht vast te houden in je huid. Dit resulteert in een diep gehydrateerde huid die er gezond en stralend uitziet.

3. Allantoïne voor een gladmakend effect

Allantoïne is een wonderbaarlijk ingrediënt dat je huid een gladmakend effect geeft. Het helpt de huidtextuur te verbeteren en maakt je huid zijdezacht. Met Baktolan Pure Balm kun je genieten van een huid die aanvoelt als satijn.

4. Ondersteunt de celregeneratie

Een gezonde huid is er een die in staat is zichzelf te vernieuwen. Panthenol, een ander ingrediënt in Baktolan Pure Balm, ondersteunt de celregeneratie. Dit betekent dat je huid beter in staat is om beschadigde cellen te vervangen door gezonde, wat resulteert in een jeugdige uitstraling.

5. Vermindert huidirritatie en roodheid

Heb je last van huidirritaties of roodheid? Baktolan Pure Balm kan je verlichting bieden. De verzachtende eigenschappen van dit product helpen om huidirritatie te verminderen en roodheid te kalmeren, waardoor je huid er rustiger uitziet en aanvoelt.

6. Behoudt de beschermende zuurmantel

Naast het stabiliseren van de beschermende zuurmantel van de huid, behoudt Baktolan Pure Balm deze ook. Dit betekent dat je huid beschermd blijft tegen externe factoren zoals vervuiling en schadelijke bacteriën, wat essentieel is voor een gezonde en stralende huid.

7. Parfumvrij en vrij van parabenen

Voor diegenen die gevoelig zijn voor geuren of die gewoon de voorkeur geven aan een parfumvrij product, is Baktolan Pure Balm de perfecte keuze. Het is ook vrij van parabenen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de voordelen zonder je zorgen te maken over schadelijke chemicaliën.

Hoe gebruik ik Baktolan Pure Balm?

Het gebruik van Baktolan Pure Balm is eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid aan op je huid en masseer het zachtjes in met cirkelvormige bewegingen. Je kunt het op elk moment van de dag gebruiken, maar het is vooral effectief na het douchen of baden, wanneer je huid extra hydratatie nodig heeft. Het is ook een geweldige keuze voor de avondroutine, om je huid 's nachts te laten herstellen en vernieuwen.

Waarom kiezen voor Baktolan Pure Balm?

Nu je op de hoogte bent van de vele voordelen van Baktolan Pure Balm, vraag je je misschien af waarom je voor dit product zou moeten kiezen in plaats van andere huidverzorgingsproducten op de markt. Hier zijn enkele overwegingen:

  • Bewezen resultaten: Baktolan Pure Balm heeft bewezen resultaten geleverd bij talloze mensen met verschillende huidtypes. Of je nu een droge, gevoelige, vette, of gecombineerde huid hebt, dit product kan wonderen verrichten voor je huidgezondheid.
  • Natuurlijke ingrediënten: Dit product is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, allantoïne en panthenol. Dit betekent dat je geen synthetische chemicaliën op je huid aanbrengt, wat vooral belangrijk is als je waarde hecht aan natuurlijke en gezonde huidverzorging.
  • pH-Gebalanceerd: De pH-waarde van 5.5 in Baktolan Pure Balm is geen toeval. Het is nauwkeurig afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van je huid om optimale resultaten te garanderen. Hierdoor is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
  • Multifunctioneel: Dit product doet meer dan alleen hydrateren. Het bevordert de celregeneratie, kalmeert irritaties en verbetert de algehele gezondheid van je huid. Het is een veelzijdige oplossing voor tal van huidproblemen.
  • Dermatologisch getest: Baktolan Pure Balm is dermatologisch getest, wat betekent dat het grondig is geëvalueerd door huidexperts om ervoor te zorgen dat het veilig en effectief is. Je kunt erop vertrouwen dat je huid in goede handen is.

Haal het beste uit je huidverzorgingsroutine

Als het gaat om het behouden van een gezonde en stralende huid, is het belangrijk om producten te kiezen die echt werken. Baktolan Pure Balm is een product dat zijn beloften nakomt en je huid de zorg en aandacht geeft die het verdient. Of je nu al jaren een toegewijde huidverzorgingsroutine hebt of net begint, dit product kan een waardevolle toevoeging zijn.

Je huid is een van de eerste dingen die mensen opvalt, en het is ook een weerspiegeling van je algehele gezondheid. Door Baktolan Pure Balm toe te voegen aan je dagelijkse routine, geef je jezelf de kans om te genieten van een gezondere, zachtere en jeugdigere huid. Het is tijd om je huidverzorging naar een hoger niveau te tillen en te investeren in de gezondheid en schoonheid van je huid.

Bestel Baktolan Pure Balm blasem vandaag nog

Nu je alle voordelen en redenen om voor Baktolan Pure Balm te kiezen hebt ontdekt, rest er nog maar één ding om te doen: bestel dit geweldige product vandaag nog. Je zult versteld staan van de transformatie die het kan teweegbrengen in je huid. Of je nu last hebt van droogheid, irritaties, roodheid of gewoon op zoek bent naar een product dat je huid gezond houdt, Baktolan Pure Balm is de juiste keuze.

Wacht niet langer. Geef je huid de liefdevolle verzorging die het verdient en laat het stralen met Baktolan Pure Balm. Bestel nu en ontdek het verschil in je huidverzorgingsroutine. Je zult er geen spijt van krijgen.

Productspecificaties Baktolan 9803603 Pure balm 350ml

  • Hartmann artikelnummer: 9803603
  • Inhoud: 1 fles
  • Afmeting: 350 ml 
  • Materiaal: Vitamine E, allantoïne en panthenol
Merk
Baktolan
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
350 ml

Bijbehorende producten