Aspivenin Uitzuigpompset

Aspivenin Uitzuigpompset

700.1013
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 19,97
Inclusief BTW
€ 16,50 excl. BTW
Dit handige uitzuigsetje is geschikt voor het uitzuigen van gif van insecten, angels en zelfs rep.........

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 5% € 9,98
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 5% € 18,97
 

Aspivenin is een uitzuigpomp, die wordt gebruikt om giftige stoffen of gif uit een beet of een stekende wond te verwijderen. Het is een handbediend apparaat dat werkt door het creëren van een vacuüm om te trekken giftige stoffen of gif uit de wond. De Aspivenin is specifiek ontworpen om te worden gebruikt bij beten of steken van giftige dieren zoals bijvoorbeeld slangen, spinnen of bijen.

Het apparaat bestaat uit een handpomp en twee zuigcups, die worden geplaatst aan weerszijden van de wond. Door de pomp te gebruiken, wordt een vacuüm gecreëerd waardoor gif of gifstoffen worden gezogen uit de wond.

De Aspivenin is een effectief hulpmiddel voor de behandeling van beten of steken van giftige dieren, maar het is wel belangrijk om te weten dat het alleen gebruikt moet worden in combinatie met andere behandelingsmethoden zoals bijvoorbeeld een antiserum of antihistamine. Het is ook belangrijk om een arts te raadplegen bij een beet of steken van een giftig dier.

Het is ook belangrijk om te weten dat de Aspivenin niet geschikt is voor het uitzuigen van giftige stoffen of gif bij beten of steken van andere dieren zoals honden, katten of andere zoogdieren. In die gevallen moet men direct contact opnemen met een arts of een ziekenhuis.

Tip: Ga voorbereid onderweg of op reis met Care Plus deet tegen muggen, teken of insecten.

Fabrikant
Aspivenin

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: