Arnikind gel 40g

Arnikind gel 40g

350.906659
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 12,05
Inclusief BTW
€ 9,96 excl. BTW

 

Arnikind Gel kopen? Verzacht pijn en bevorder het herstel bij kinderen met Arnikind

Op zoek naar een effectieve gel om pijn bij kinderen te verzachten en het herstel te bevorderen? Arnikind Gel is de perfecte keuze. Met deze natuurlijke gel op basis van arnica kunt u pijnlijke spieren en gewrichten kalmeren en het genezingsproces versnellen. Bij Arnikind begrijpen we dat het welzijn van uw kind belangrijk is, en daarom hebben we deze gel speciaal ontwikkeld om de pijn bij kinderen te verlichten en het herstel te bevorderen.

Waarom Arnikind Gel gebruiken?

Arnikind Gel biedt verschillende voordelen voor pijnverlichting en herstel bij kinderen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Arnikind Gel:

  • Natuurlijke pijnverlichting: Arnikind Gel bevat arnica, een natuurlijke plant die bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Het verzacht pijnlijke spieren en gewrichten op een natuurlijke en effectieve manier.
  • Geschikt voor kinderen: Arnikind Gel is speciaal ontwikkeld voor kinderen en heeft een milde formule die geschikt is voor de gevoelige huid van uw kind.
  • Bevordert het herstel: De actieve ingrediënten in Arnikind Gel helpen het herstelproces te versnellen, waardoor uw kind sneller kan herstellen van kleine blessures, kneuzingen of overbelasting.
  • Handige geltextuur: De gel heeft een aangename textuur die gemakkelijk aan te brengen is op de pijnlijke plekken van uw kind, zonder dat het plakkerig aanvoelt.

Met Arnikind Gel kunt u de pijn van uw kind verlichten en het herstelproces ondersteunen. Het is een essentieel product voor iedere ouder die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om pijn bij kinderen te verzachten.

Wanneer Arnikind Gel gebruiken?

Arnikind Gel kan in verschillende situaties worden gebruikt om pijn bij kinderen te verzachten en het herstel te bevorderen. Hier zijn enkele momenten waarop u Arnikind Gel kunt gebruiken:

  • Na vallen of stoten: Gebruik Arnikind Gel om pijnlijke plekken te verzachten en het herstel te bevorderen na kleine valpartijen of stoten.
  • Na intensieve fysieke activiteit: Als uw kind actief is geweest en spierpijn heeft, kunt u Arnikind Gel gebruiken om de pijn te verlichten en het herstel te bevorderen.
  • Bij kneuzingen of verstuikingen: Breng Arnikind Gel aan op kneuzingen of verstuikingen.

Ingrediënten
Aqua, alcohol, Calendula officinalis extract, carbomer, Arnica montana extract, methylparaben, sodium hydroxide, disodium EDTA.

Gebruik
Arnikind Vallen en stoten gel is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid. De gel 2 tot 3 keer per dag op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Tip: Op zoek naar andere VSM producten? Wij bieden een ruim assortiment producten VSM producten.

Type
Gel
Fabrikant
VSM
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Kind
Spier & gewricht
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
40 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: