• -51%
Armband/Mouwband BHV Geel

Armband/Mouwband BHV Geel

700.2100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,94 € 6,00 -51%
Inclusief BTW
€ 2,43 excl. BTW

De Armband/Mouwband BHV Geel is een mouwband die gedragen kan worden door BHV'ers. De mouwband kan over kleding worden gedragen. De Mouwband reflecteert en heeft een BHV opdruk.

 

BHV Armband kopen? Zichtbaar op locatie met een BHV mouwband!

Bij ons kun je gemakkelijk een BHV armband in opvallend geel kopen, een must-have voor veiligheid en zichtbaarheid. Waarom zou je investeren in een BHV armband? Deze kleine maar krachtige accessoire biedt niet alleen directe herkenning van bedrijfshulpverleners (BHV'ers), maar draagt ook bij aan een veilige en georganiseerde omgeving. Of het nu gaat om noodgevallen, evacuaties of hulpverlening bij ongelukken, BHV armbanden zijn essentieel voor een effectieve bedrijfshulpverlening.

Waarom een BHV armband?

Een BHV armband is een waardevol hulpmiddel voor BHV'ers om snel en eenvoudig herkenbaar te zijn tijdens noodsituaties. De opvallende gele kleur trekt direct de aandacht en laat zien wie er paraat staat om te helpen. Of je nu een professionele hulpverlener bent of een toegewijde medewerker die klaar staat om bij te dragen, de BHV armband geeft je de mogelijkheid om snel in actie te komen wanneer het er echt toe doet.

BHV armband volgens de laatste kwaliteitseisen

Onze BHV armbanden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat BHV'ers altijd herkenbaar zijn. Gemaakt van duurzaam materiaal en met een stevige sluiting, garanderen onze armbanden dat ze blijven zitten, zelfs tijdens de meest hectische situaties. Je kunt erop vertrouwen dat je investeert in een product dat niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van anderen waarborgt.

De Armband/Mouwband BHV Geel is een mouwband van het merk MHCI. De mouwband is bedoeld voor BHV'ers. De BHV'ers kunnen de mouwband over hun kleding dragen. De band heeft een gele, reflecterende kleur. Zo is altijd goed zichtbaar wie de BHV'er is. De  De afmetingen van de band zijn 52, 5 cm x 12,5 cm.

Kenmerken

  • Kleur: Geel
  • Reflecterend
  • Klitteband
  • Afmetingen: Breedte 12,5 cm x Lengte 52,5 cm
  • Opdruk: BHV

 

Kleur
Geel
Type
Armband
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: