AIVIA 200 Buitenkast
AIVIA 200 Buitenkast
AIVIA 200 Buitenkast
AIVIA 200 Buitenkast
AIVIA 200 Buitenkast
AIVIA 200 Buitenkast
AIVIA 200 Buitenkast
AIVIA 200 Buitenkast

AIVIA 200 Buitenkast

AIV0076
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 539,06
Inclusief BTW
€ 445,50 excl. BTW

 

AIVIA 200 buitenkast kopen - Veilig de AED buiten ophangen!

De Aivia 200 buitenkast kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van een gebouw worden bevestigd. Wij adviseren altijd (indien de situatie dit toelaat) om de kast aan de buitenzijde van het pand te bevestigen. Hierdoor hebben derden ook toegang tot de AED en op deze manier kunnen er nog meer mensenlevens worden gered.

Aivia heeft goed nagedacht over eventueel vandalisme en heeft de kast vervaardigd uit ABS. De klep is gemaakt van polycarbonaat. Deze materialen zijn bekend in de automotive industrie en hebben al veelvuldig hun schokbestendigheid bewezen. Hierdoor heeft de kast de zwaarste test doorgestaan (IK-waarde 10). Bij een val van 40 cm hoogte en 5 kilo gewicht is er geen schade zichtbaar. Wij maken het gelukkig niet vaak mee dat er vandalisme plaatsvindt aan de door ons geleverde AED kasten, maar het geeft toch een veilig gevoel.

Alle AED’s kunnen geplaatst worden in deze de Aivia 200 buitenkast. Geen enkele AED mag worden blootgesteld aan temperaturen onder de 0 graden Celsius of aan temperaturen boven de 50 graden Celsius. Aivia en AED-Partner adviseren om de AED kast in de schaduw te plaatsen. De kast beschikt over een mechanische ventilatie en een verwarmingselement om de temperatuur te reguleren. Zo wordt de inzetbaarheid van de AED geoptimaliseerd.

Aivia 200 buitenkast is voorzien van de groene Ilcor kleur. Deze kleur is internationaal gekozen om de herkenbaarheid van AED’s te vergroten. Daarnaast is het compartiment van de AED kast verlicht middels LED verlichting met ingebouwde lichtsensor. Wel zo energiezuinig!

Als de klep van de AED kast wordt geopend gaat er een rood visueel alarm af om omstanders te waarschuwen. Zo weten ze dat er zich een levensbedreigende situatie voordoet. Mocht de klep worden geforceerd klinkt er een auditief alarm van maar liefst 95 dB.

De AED kast dient aangesloten te worden op het stroomnet om volledig gebruik te kunnen maken van alle voordelen die de kast biedt.

Hoe plaats ik een AIVIA 200 kast?

Voorzie een gat (door de hele muur) van 10 mm diameter op 1.50 à 1.60 meter hoogte waar de kast zal opgehangen worden. Hierdoor zal de bekabeling geleid worden. Bij de installatie van de buitenkast is het van belang dat aan de binnenkant van de muur waartegen het toestel zal geplaatst worden, er zich een stopcontact bevindt, op een maximale afstand van 4 meter ten opzichte van het voorziene gat voor de bekabeling.

  1. Boor 3 gaten in de muur en plaats de pluggen;
  2. Plaats de achterwand vervolgens met de schroeven aan de wand;
  3. Sluit de meegeleverde adapter aan op het stroomnet.
  4. Bevestig de kap aan de achterwand.
Kleur
Groen
Fabrikant
Aivia
Garantie
2 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
Default value
Inhoud
1 Stuks