After Bite Kids 20ml

After Bite Kids 20ml

350.724779
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,49
Inclusief BTW
€ 5,36 excl. BTW
After Bite Kids 20ml Dagelijks kunnen we worden blootgesteld aan de stekeligheden van flo.........

 

After bite voor kinderen kopen? Verzacht insectenbeten met After Bite Kids!

Wat is After Bite?

After Bite is een betrouwbare en effectieve oplossing voor het verlichten van de irritatie en jeuk die insectenbeten kunnen veroorzaken. Het is speciaal ontworpen om snel verlichting te bieden bij muggenbeten, wespensteken, bijensteken en andere insectenbeten. Maar wat maakt After Bite zo geschikt voor kinderen?

Waarom After Bite bij insectenbeten voor kinderen?

After Bite is een uitstekende keuze voor kinderen vanwege de volgende redenen: Mild voor de huid: After Bite Kids is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid van kinderen. De milde formule bevat natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren en verzachten na een insectenbeet. Snelle verlichting: Kinderen kunnen soms ongeduldig zijn als ze last hebben van jeukende insectenbeten. After Bite Kids biedt snelle verlichting, waardoor ze zich snel weer prettig voelen. Kindvriendelijke verpakking: After Bite Kids wordt geleverd in een leuke en kindvriendelijke verpakking. De handige insectenpen maakt het aanbrengen van de gel gemakkelijk en precies, zonder geknoei. Compact en draagbaar: After Bite Kids is klein en compact, waardoor je het gemakkelijk in je tas, zak of EHBO-kit kunt meenemen. Zo heb je het altijd bij de hand, waar je ook bent. Veilig in gebruik: After Bite Kids is dermatologisch getest en veilig voor gebruik bij kinderen vanaf 2 jaar. Je kunt het met een gerust hart gebruiken om de huid van je kind te verzachten na een insectenbeet.

After Bite Kids kopen: een must-have voor ouders!

Als ouder wil je het beste voor je kinderen, vooral als ze last hebben van insectenbeten. After Bite Kids is een must-have in je EHBO-uitrusting. Met deze kindvriendelijke insectenpen bij de hand, kun je snel en effectief reageren op jeukende insectenbeten. Bestel nu After Bite Kids en zorg ervoor dat je kinderen altijd beschermd zijn tegen de ongemakken van insectenbeten. Vergeet niet om een reserve-exemplaar aan te schaffen, zodat je altijd voorbereid bent op avontuurlijke dagen buitenshuis. After bite voor kinderen kopen? Kies voor After Bite Kids en geef je kinderen een snelle en effectieve verlichting na insectenbeten. Zo kunnen ze zorgeloos genieten van hun avonturen in de buitenlucht!

Bij welke soort insecten beten of soortgelijke kan ik After Bite gebruiken?

After Bite is een effectieve en veelzijdige oplossing die verlichting biedt bij verschillende beten en huidirritaties. Het kan worden gebruikt bij de volgende beten of soortgelijke situaties: 

  1. Insectenbeten: After Bite is ideaal voor het verlichten van jeuk en irritatie veroorzaakt door muggenbeten, wespensteken, bijensteken, mierenbeten, vlooienbeten en andere insectenbeten.

  2. Kwallenbeten: Als je per ongeluk in contact komt met een kwal en gestoken wordt, kan After Bite verlichting bieden bij de pijn en jeuk die het gevolg kunnen zijn van de kwallenbeet.

  3. Brandnetelbeten: Brandnetels kunnen een branderig gevoel en jeuk veroorzaken wanneer je in contact komt met de huid. After Bite kan helpen om de irritatie te verminderen en de jeuk te verlichten.

  4. Kleine huidirritaties: After Bite kan ook worden gebruikt bij kleine huidirritaties, zoals lichte huiduitslag of schaafwonden, om de jeuk en irritatie te verminderen.

  5. Zonnebrand: Hoewel After Bite primair is ontworpen voor beten, kan het ook helpen om de jeuk en irritatie van milde zonnebrand te verzachten.

Specificaties

  • Inhoud: 20 gram
  • Sodium Bicarbonate bijgevoegd voor een snellere werking

 

Type
Crème
Fabrikant
After Bite
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: