After Bite Extra 20ml

After Bite Extra 20ml

350.866186
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,95
Inclusief BTW
€ 5,74 excl. BTW
After Bite Extra 20ml Dagelijks kunnen we worden blootgesteld aan de stekeligheden van fl.........

 

After bite kopen? Verzacht insectensteken en beten met After bite Xtra!

Wat is After bite Xtra voor insectensteken en beten?

After bite Xtra is dé oplossing voor wie gestoken of gebeten is door insecten. Deze effectieve formule is speciaal ontworpen om snel verlichting te bieden bij de irritatie en jeuk die insectensteken en beten kunnen veroorzaken. Maar wat maakt After bite Xtra zo bijzonder? After bite Xtra is verrijkt met een krachtige mix van ingrediënten die samenwerken om de irritatie, zwelling en roodheid die vaak gepaard gaan met insectenbeten te verminderen. De unieke formule bevat ook natuurlijke extracten die een verkoelend effect hebben op de huid, waardoor je direct verlichting voelt na het aanbrengen.

Waarom After bite Xtra bij insectenbeten?

After bite Xtra is de perfecte bondgenoot bij insectenbeten om verschillende redenen: Snelle verlichting: De geconcentreerde formule van After bite Xtra zorgt voor snelle verlichting van jeuk en irritatie, waardoor je je snel weer comfortabel voelt. Effectieve werking: After bite Xtra is speciaal ontworpen voor de behandeling van insectensteken en beten. De krachtige ingrediënten werken doelgericht om de symptomen van de beet te verminderen. Handige applicator: After bite Xtra wordt geleverd in de vorm van een handige insectenpen. Met deze pen kun je de gel precies aanbrengen op de beet, zonder dat het op je handen komt. Zo voorkom je dat de gel op andere delen van je huid terechtkomt. Compact en draagbaar: De After bite Xtra insectenpen is klein en compact, waardoor je hem gemakkelijk in je tas, zak of EHBO-kit kunt meenemen. Zo ben je altijd voorbereid, waar je ook bent.

After bite Xtra kopen: onmisbaar voor iedereen!

Of je nu in je achtertuin bent, op een kampeertrip, op vakantie of gewoon onderweg, After bite Xtra is een onmisbare metgezel voor iedereen. Verzacht insectensteken en beten snel en effectief met deze krachtige insectenpen. Bestel nu jouw After bite Xtra en geniet van zorgeloze dagen zonder vervelende jeuk en irritatie na insectenbeten. Vergeet niet om een reserve-exemplaar aan te schaffen, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte situaties. After bite kopen? Kies voor After bite Xtra en laat insectenbeten niet langer je dag verpesten!

Bij welke soort insecten beten of soortgelijke kan ik After Bite gebruiken?

After Bite is een effectieve en veelzijdige oplossing die verlichting biedt bij verschillende beten en huidirritaties. Het kan worden gebruikt bij de volgende beten of soortgelijke situaties: 

  1. Insectenbeten: After Bite is ideaal voor het verlichten van jeuk en irritatie veroorzaakt door muggenbeten, wespensteken, bijensteken, mierenbeten, vlooienbeten en andere insectenbeten.

  2. Kwallenbeten: Als je per ongeluk in contact komt met een kwal en gestoken wordt, kan After Bite verlichting bieden bij de pijn en jeuk die het gevolg kunnen zijn van de kwallenbeet.

  3. Brandnetelbeten: Brandnetels kunnen een branderig gevoel en jeuk veroorzaken wanneer je in contact komt met de huid. After Bite kan helpen om de irritatie te verminderen en de jeuk te verlichten.

  4. Kleine huidirritaties: After Bite kan ook worden gebruikt bij kleine huidirritaties, zoals lichte huiduitslag of schaafwonden, om de jeuk en irritatie te verminderen.

  5. Zonnebrand: Hoewel After Bite primair is ontworpen voor beten, kan het ook helpen om de jeuk en irritatie van milde zonnebrand te verzachten.

Specificaties

  • Inhoud: 20 gram
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Sodium Bicarbonate bijgevoegd voor een snellere werking
Type
Crème
Fabrikant
After Bite
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: