AED harde plaat 20x20cm

AED harde plaat 20x20cm

150.3122.Q7
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,60
Inclusief BTW
€ 4,63 excl. BTW

De AED harde plaat 20x20cm is een harde plaat die u verteld waar de AED is.

 

AED pictogram kopen? Red levens met een duidelijk AED pictogram

Waarom zou u een AED pictogram overwegen? Snelle toegang tot een Automatische Externe Defibrillator (AED) kan het verschil maken tussen leven en dood bij een hartstilstand. Met een duidelijk zichtbaar AED pictogram in uw bedrijf, school, winkelcentrum of openbare ruimte kunnen mensen snel de locatie van de AED vinden en onmiddellijk levensreddende hulp bieden.

Waarom een AED pictogram?

Een AED pictogram dient als een visuele gids, waardoor mensen snel kunnen reageren in noodsituaties. Het AED logo op een goed zichtbaar bord is een universeel herkenbaar symbool dat aangeeft waar de AED zich bevindt. In stressvolle situaties is het essentieel om snel de juiste apparatuur te kunnen vinden en actie te ondernemen.

De aanwezigheid van een AED pictogram kan het vertrouwen vergroten bij getrainde hulpverleners en omstanders die zich misschien zorgen maken over het gebruik van een AED. Het geeft hen het vertrouwen om te handelen en te helpen bij een hartstilstand, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en de kans op overleving wordt vergroot.

Gebruiksvriendelijke AED stickers en borden

Onze AED stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze AED stickers op muren, deuren, ramen of andere goed zichtbare locaties om de aanwezigheid van een AED aan te geven. Het AED pictogram is internationaal erkend en begrepen, waardoor mensen snel kunnen reageren in noodsituaties zonder verwarring of aarzeling.

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw werknemers, klanten en bezoekers door een AED pictogram te plaatsen op een goed zichtbare locatie. Bestel nu onze hoogwaardige AED stickers en borden en draag bij aan het redden van levens.

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: PP
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
Kleur
Groen
Materiaal
PP
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: