Advil liquid caps 200mg 20 tab

Op werkdagen voor 16.30, Volgende dag geleverd
Advies via Telefoon, Chat, Email en Whatsapp

Meer informatie

Pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Te gebruiken bij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep

Samenstelling
Bevat 200 mg vloeibare ibuprofen per capsule.

Dosering
Mag alleen gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Zonodig 1 tot 2 capsules iedere 4-6 uur. De capsules moeten met wat water worden ingenomen. Niet meer gebruiken dan 6 capsules (1.200 mg) per 24 uur.

Let op!
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen van de capsule, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers bij u astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, of ontsteking van het neusslijmvlies of netelroos veroorzaken. Niet gebruiken bij maagdarmontsteking, maagdarmbloeding, hersenbloeding of andere actieve bloeding, of aan een bloedziekte. Niet gebruiken als u een maagzweer hebt of hebt gehad, of bij zeer slecht functioneren van lever, hart of nieren. Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens periode van borstvoeding. Raadpleeg de bijsluiters bij gelijktijdig gebruik met andere (recept)geneesmiddelen. Bij twijfel, raadpleeg arts of apotheker.

door op 04 Jan 2021 (Advil liquid caps 200mg 20 tab) :
(5/5

Snel bezorgd

Misbruik melden

Trusted Shops Reviews

Klantbeoordelingen en beoordelingen

(5/5)
1 waardering(en) - 1 beoordelinge(n)
Verdeling bekijken