Wondpleisters Textiel 1mtr x 6 cm 1ST
Wondpleisters Textiel 1mtr x 6 cm 1ST
Wondpleisters Textiel 1mtr x 6 cm 1ST
Wondpleisters Textiel 1mtr x 6 cm 1ST

Wondpleisters Textiel 1mtr x 6 cm 1ST

050.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,35
Inclusief BTW
€ 1,24 excl. BTW
Wondpleisters Textiel 1 meter x 6 cm.........

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
50 5% € 3,38
100 10% € 13,52
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
50 5% € 1,28
100 10% € 1,22
 

Pleisterstrips kopen? Ontdek de voordelen van textiel pleisters!

Waarom textiel pleisters?

Pleisterstrips zijn een onmisbaar onderdeel van elke EHBO koffer, EHBO set of verbanddoos, thuis, op het werk of onderweg. Als het gaat om wondverzorging en kleine verwondingen, zijn textiel pleisters de ideale keuze. Ze bieden niet alleen bescherming, maar ook comfort en flexibiliteit, waardoor ze perfect zijn voor dagelijkse ongelukjes. Textiel pleisters zijn gemaakt van zacht en ademend materiaal dat zorgt voor een comfortabele pasvorm op de huid. Deze pleisters zijn hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypen, wat betekent dat ze veilig en vriendelijk zijn, zelfs voor de meest gevoelige huid. Het textielmateriaal past zich aan de contouren van de huid aan, waardoor je de hele dag door comfort en bescherming ervaart.

Waarvoor heb ik een vingerpleister nodig?

Vingerwonden zijn alledaags en kunnen op de meest onverwachte momenten voorkomen. Of het nu gaat om een snijwondje tijdens het koken, een schram tijdens het klussen of een kleine verwonding tijdens het spelen, een vingerpleister is een essentieel hulpmiddel voor snelle wondverzorging. De textiel pleisterstrips zijn speciaal ontworpen om comfortabel om vingers te passen. Met hun flexibiliteit en elastische eigenschappen kun je ze veilig en stevig om je vingers wikkelen zonder dat ze afknellen of ongemak veroorzaken. Bovendien zijn de pleisterstrips eenvoudig op maat te knippen, waardoor je ze aan kunt passen aan de grootte van de wond.

Waarom kiezen voor pleisterstrips?

Pleisterstrips bieden niet alleen bescherming aan wonden, maar ze zijn ook handig en veelzijdig. Ze zijn perfect voor situaties waarbij een standaard pleister niet past of niet voldoende bescherming biedt. Of het nu gaat om vingerwonden, kleine snijwonden, schrammen of schaafwonden, pleisterstrips zijn jouw betrouwbare hulp bij wondverzorging. Bovendien zijn deze textiel pleisterstrips eenvoudig aan te brengen en blijven ze stevig op hun plaats zitten, zelfs tijdens beweging. Ze bieden de perfecte balans tussen bescherming en flexibiliteit, waardoor je ongehinderd kunt blijven bewegen terwijl je wond geneest. Kortom, pleisterstrips zijn een onmisbaar hulpmiddel voor jouw EHBO-kit. Met textiel pleisters krijg je betrouwbare bescherming en comfort voor kleine wonden en vingerverwondingen. Wees voorbereid op alledaagse ongelukjes en zorg ervoor dat je altijd pleisterstrips bij de hand hebt. Koop nu jouw pleisterstrips en zorg voor een snelle en effectieve wondverzorging, waar en wanneer dan ook.

Specificaties

  • Inhoud: 10 stuks
  • Materiaal: Textiel
  • Afmeting: 1 meter x 6 cm
  • Makkelijk op maat te knippen of als grote wondpleister te gebruiken
  • Latexvrij
  • Hypoallergeen 
  • Luchtdoorlatende pleister
Afmeting
1 m x 6 cm
Fabrikant
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: