Wondpleister Sensitive 20 stuks

Wondpleister Sensitive 20 stuks

WP.10.0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,05
Inclusief BTW
€ 0,96 excl. BTW
10 Non Woven pleisters 10 x 6 cm Producteigenschappen Non.........

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
48 15% € 7,53
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
48 15% € 0,89
 

Sensitive pleister kopen? Ontdek de voordelen van hypoallergene pleisters!

Waarom Sensitive pleisters?

Als je last hebt van een gevoelige huid of regelmatig irritatie ervaart bij het gebruik van reguliere pleisters, zijn Sensitive pleisters de perfecte keuze voor jou. Deze hypoallergene pleisters zijn speciaal ontworpen om de gevoelige huid te beschermen zonder irritatie te veroorzaken. Met een zachte en huidvriendelijke kleeflaag bieden Sensitive pleisters comfortabele bescherming voor kleine wondjes.

Wondpleisters Sensitive per 20 stuks verpakt

Elk pakket Sensitive pleisters bevat 20 stuks, waardoor je altijd voldoende voorraad hebt om kleine ongelukjes snel en effectief aan te pakken. Of je nu thuis bent, op het werk, of onderweg, Sensitive pleisters bieden de bescherming die je nodig hebt zonder je huid te irriteren.

Hoe gebruik ik een Sensitive pleister?

Reinig en droog de wond voor het aanbrengen van de pleister. Open voorzichtig de verpakking van de Sensitive pleister. Verwijder de beschermlaag van de pleister om de kleefzijde te onthullen. Plaats de pleister zorgvuldig over de wond en druk voorzichtig aan om een goede hechting te garanderen. Dankzij de hypoallergene kleeflaag zal de pleister comfortabel blijven zitten zonder irritatie te veroorzaken. Sensitive pleisters zijn geschikt voor gebruik op diverse delen van het lichaam.

Waarom kiezen voor Sensitive pleisters?

Sensitive pleisters bieden niet alleen bescherming voor wondjes, maar ook voor de gevoelige huid. Met hun hypoallergene kleeflaag zijn ze ideaal voor iedereen die last heeft van allergische reacties op traditionele pleisters. Met Sensitive pleisters kun je vertrouwen op comfortabele en effectieve wondverzorging, zonder de zorgen over huidirritatie. Investeer in de gezondheid van je huid en koop nu jouw Sensitive pleisters. Met deze hypoallergene pleisters ben je altijd voorbereid op kleine ongelukjes en wondjes, zonder concessies te doen aan comfort en bescherming. Ervaar de rustgevende werking van Sensitive pleisters en geniet van een snelle genezing zonder irritatie.

Specificaties

  • Non woven wondpleisters 
  • Voor de gevoelige huid
  • Pijnloos te verwijderen
  • Luchtdoorlatend
  • Zacht en flexibel
  • Hypoallergene, latexvrije kleefstof
  • Zeer aborberend en niet verklevend wondkussen
  • Afmeting: 10 x 6 cm
  • Inhoud: 10 stuks
Afmeting
1 m x 6 cm
Fabrikant
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: