Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol
Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol
Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol
Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol
Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol
Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol
Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol
Cederroth Snogg Soft Foam Blauw 6 m x 450cm rol

Cederroth Snogg Soft Foam blauwe pleister 6cm x 450 cm rol

1100_51011010
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,18
Inclusief BTW
€ 7,50 excl. BTW

Cederroth Soft Foam ook wel Snogg genoemd is een pleister en bandage in 1. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, te gebruiken voor verschillende doeleinden. 

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 7.5% € 6,13
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 7.5% € 7,56
 

Cederroth Snogg blauw kopen? Ontdek wanneer je een Snogg pleister nodig hebt in de voedingsindustrie, hoelang deze pleister blijft plakken en waarom je moet kiezen voor Cederroth Snogg pleisters.

Ben je werkzaam in de voedingsindustrie en zoek je hoogwaardige pleisters die voldoen aan de hygiënische eisen? Dan zijn de Cederroth Snogg blauwe pleisters de perfecte keuze voor jou. In deze tekst leggen we uit wanneer je een Snogg pleister nodig hebt in de voedingsindustrie, hoelang deze pleister blijft plakken en waarom je moet kiezen voor Cederroth Snogg pleisters. Verzeker jezelf van optimale wondverzorging in een hygiënische werkomgeving met deze kwaliteitsproducten.

Wanneer heb ik een Snogg pleister nodig in de voedingsindustrie?

In de voedingsindustrie is hygiëne van groot belang. Bij kleine wondjes, sneetjes of schaafplekken is het belangrijk om deze direct te behandelen met een geschikte pleister. De Cederroth Snogg blauwe pleisters zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de voedingsindustrie, waar blauwe pleisters vaak de voorkeur hebben vanwege de zichtbaarheid. Ze zijn ideaal voor het bedekken van kleine wondjes en helpen contaminatie van voedsel te voorkomen. Met de Snogg blauwe pleisters kun je veilig en hygiënisch werken in de voedingsindustrie.

Hoelang plakt een Snogg pleister?

De Snogg pleisters van Cederroth zijn voorzien van een sterke kleeflaag die ervoor zorgt dat ze goed op hun plaats blijven zitten. Ze zijn ontworpen om langdurig te blijven plakken, zelfs in veeleisende omstandigheden. De exacte plakduur kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de locatie van de wond, het huidtype en de mate van activiteit. Over het algemeen blijven de Snogg pleisters goed zitten totdat je ze bewust verwijdert. Dit zorgt ervoor dat ze gedurende de gehele werkdag op hun plaats blijven, zelfs in een veeleisende omgeving.

Waarom Cederroth Snogg pleisters?

Cederroth is een gerenommeerd merk op het gebied van eerstehulpverzorging en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De Snogg blauwe pleisters zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Ze zijn waterbestendig en bieden een uitstekende bescherming tegen vocht en vuil. Met Cederroth Snogg pleisters ben je verzekerd van optimale wondverzorging in een hygiënische werkomgeving. Daarnaast voldoen ze aan de geldende voorschriften en normen voor gebruik in de voedingsindustrie.

Cederroth Soft Foam (Snogg) is eenvoudig aan te brengen op vingers, handen, armen, tenen, voeten en benen etc. Geschikt voor allerlei kleine wondjes in warme, koude, natte of droge omstandigheden en blijft goed zitten in water. De Soft foam blijft niet kleven aan huid of haar en vormt gemakkelijk om de huid. Knip de foam Snogg gemakkelijk op maat of scheur het gemakkelijk naar de gewenste maat vanaf de rol.

Enkele toepassingen zijn:

  • Pleister
  • Hechtpleister
  • Verband
  • Drukverband
  • Steunverband
  • Fixatie

Waarom Snogg Cederoth Soft Foam Bandage?

  • Ook te gebruiken als blaarpleister
  • Makkelijk op maat te scheuren
  • Het materiaal blijft ademen en zorgt tevens voor demping en neemt de wrijving weg.
  • Geschikt voor fixatie van infusen en tubes
  • Gebruik van verbandklemmen, veiligheidsspelden en hechtpleister is geheel overbodig
  • Soft is gemakkelijk te kneden en daarom zeer geschikt voor gebruik bij verwonding aan vingertoppen en tenen.
  • Snogg hechtpleister hecht zich niet aan de huid, haar of wond. 
  • Laat geen lijm of kleef resten achter. Dus zeer geschikt voor mensen met diabetes
  • Latex Vrij
  • Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Beige(Huidskleur) of Zwart
  • CE-Label
  • Afmeting: 6 m x 450 cm

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: