Helpdesk Software

€19,93 Excl. BTW
€21,72 Incl. BTW

S&N Cutiplast 10 cm x 8 m 50 STLevertijd:

Art nr:
Wordt volgende werkdag geleverd
SN.10.0101

 

Aantal  

CUTIPLAST Steril is een postoperatief wondverband, dat voldoet aan de hoogste eisen voor professionele wondverzorging. Daarbij horen een uitstekende kleefkracht, huidvriendelijkheid, goede elasticiteit en een speciaal absorberend wondkussen, dat niet aan de wond verkleeft. CUTIPLAST Steril geeft u de zekerheid om de wonden van uw patiënten goed te kunnen verzorgen.


Voordelen

Elastisch en ademend CUTIPLAST Steril is elastisch en past zich optimaal aan de contouren van het lichaam aan. Het wondverband is comfortabel voor de patiënt. De kleeflaag van CUTIPLAST Steril is poreus (doorlaatbaar) en zorgt voor een hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid.

Huidvriendelijk en veilig CUTIPLAST Steril polstert de wond mede door de zachte drager en de plooibaarheid. Het wondverband is comfortabel voor de patiënt. De polyacrylaat kleeflaag kleeft goed aan de droge huid maar niet aan de wond.

Absorberend De speciale polyester non-woven verband van CUTIPLAST Steril zorgt voor een hoog absorptievermogen, zodat zelfs bij sterk exsuderende wonden voldoende absorptie aanwezig is.

€19,93 Excl. BTW
€21,72 Incl. BTW

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Beoordeling schrijven

  • Webshopkeurmerk

  • storing1606

Productgroepen