Pulsoximeter

Pulsoximeter

IN.20.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 59,29
Inclusief BTW
€ 49,00 excl. BTW

 

Jouw gezondheid in de gaten houden met de nauwkeurige saturatiemeter

Zorg goed voor je gezondheid met een betrouwbare saturatiemeter, een essentieel instrument voor iedereen die de zuurstofverzadiging in het bloed en hartslag nauwkeurig wil meten. Deze compacte en lichte pulse-oximeter is ontworpen voor spot-check metingen bij personen van meer dan 25 kg en biedt digitale weergave van niet alleen je hartslag maar ook je SpO2-niveaus en de kwaliteit van het signaal.

Met een gewicht van slechts 50 gram, inclusief batterijen, is deze saturatiemeter uiterst draagbaar en kan gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Het apparaat heeft een meetbereik van 35-99% voor SpO2 en een hartslagbereik van 30 tot 235 slagen per minuut, wat zorgt voor een breed spectrum aan meetmogelijkheden. De afmetingen zijn compact met een lengte van 58 mm, breedte van 32 mm en een hoogte van 34 mm, waardoor het apparaat gemakkelijk in je zak of tas past.

Deze saturatiemeter komt inclusief batterijen, een handig draaggordeltje en een opberg/draagtasje, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen en altijd snel je gezondheidsstatus kunt controleren. Kies voor deze gebruiksvriendelijke en efficiënte saturatiemeter en houd je gezondheid optimaal in de gaten.

Voordelen van de Pulse oximeter

  • Nauwkeurige metingen: Biedt betrouwbare metingen van je zuurstofsaturatie (SpO2) en hartslag, essentieel voor het monitoren van je gezondheid.
  • Geschikt voor personen boven de 25 kg: Ontworpen om accurate spot-check metingen te leveren voor individuen boven de 25 kg.
  • Digitale weergave: Gemakkelijk af te lezen digitale display toont hartslag, SpO2, en signaalkwaliteit.
  • Lichtgewicht en draagbaar: Met een gewicht van slechts 50 gram, inclusief batterijen, is deze pulse oximeter ideaal voor onderweg.
  • Breed meetbereik: Zuurstofsaturatiebereik van 35-99% en een hartslagbereik van 30-235 BPM.
  • Compact ontwerp: Afmetingen van L 58 x B 32 x H 34 mm maken het eenvoudig om mee te nemen.
  • Alles-in-één pakket: Inclusief batterij, draaggordeltje, en een handig opberg/draagtasje voor extra gemak.

Waarom een pulse oximeter?

Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of gewoon je gezondheid thuis wilt monitoren, een pulse oximeter is een onmisbaar hulpmiddel. Het is snel, eenvoudig te gebruiken, en biedt essentiële informatie over je welzijn met slechts een druk op de knop. Investeer vandaag nog in je gezondheid met een pulse oximeter en houd je zuurstofsaturatie en hartslag gemakkelijk in de gaten.

Koppelbaar met PC/Telefoon
Nee
Meetbereik Hartslag
30 - 235 Bpm
Suitable for children
Nee
Geheugenfunctie
Nee
Kleur
Wit
Fabrikant
Medical Econet
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: