Pleisterstrips Waterafstotend assorti 1x20ST
Pleisterstrips Waterafstotend assorti 1x20ST
Pleisterstrips Waterafstotend assorti 1x20ST
Pleisterstrips Waterafstotend assorti 1x20ST

Pleisterstrips Waterafstotend assorti 1x20ST

050.0120
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 0,85
Inclusief BTW
€ 0,78 excl. BTW
Waterafstotende pleisterstrips assorti. Verpakking bevat 20 stuks..........

 

Waterdichte pleister kopen? Ontdek de voordelen van waterafstotende pleisters!

Waarom waterdichte pleisters?

Waterafstotende pleisters van Instantcare zijn een must-have voor iedereen die actief is en niet wil worden beperkt door kleine verwondingen. Of je nu geniet van een verfrissende duik in het zwembad, een ontspannende douche neemt of aan het sporten bent, waterdichte pleisters bieden de bescherming die je nodig hebt, zelfs in vochtige omstandigheden. De speciale waterdichte eigenschappen van deze pleisters zorgen ervoor dat ze stevig op hun plaats blijven zitten, zelfs als ze in contact komen met water. Dit betekent dat je kunt genieten van je dagelijkse activiteiten zonder je zorgen te maken dat je pleister losraakt of zijn kleefkracht verliest. Zorg met de waterafstotende pleisters dat u altijd actief kan blijven en de verwonding u niet in de weg gaat zitten.

Waterafstotende pleisters voor gebruik in het water of onder de douche

Of je nu een zwemliefhebber bent, regelmatig onder de douche staat of actief bezig bent in vochtige omgevingen, waterafstotende pleisters zijn jouw ideale metgezel. Ze zijn ontworpen om water buiten te houden en de wond te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dankzij hun duurzaamheid en kleefkracht hoef je je geen zorgen te maken dat de pleisters loslaten, zelfs niet als ze nat worden. Bovendien zijn deze waterafstotende pleisters gemakkelijk op maat te knippen, waardoor je ze kunt aanpassen aan de grootte van de wond. Zo krijg je de perfecte pasvorm en bescherming, zelfs op lastig bereikbare plaatsen.

Waarom kiezen voor waterafstotende pleisters?

Waterafstotende pleisters zijn veel meer dan alleen pleisters; ze zijn jouw garantie voor comfort en bescherming in vochtige omgevingen. Ze stellen je in staat om door te gaan met je dagelijkse activiteiten zonder de hinder van losse pleisters of verminderde kleefkracht. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van jouw EHBO-kit, zowel voor thuis als onderweg. Of je nu aan het sporten bent, aan het zwemmen, of gewoon van een ontspannen douche geniet, waterafstotende pleisters houden jouw wonden droog en beschermd. Zorg ervoor dat je altijd waterdichte pleisters bij de hand hebt om te genieten van het leven zonder compromissen. Koop nu jouw waterdichte pleisters en blijf actief en beschermd, ongeacht de omstandigheden.

Specificaties

  • Inhoud: 20 stuks assortiment
  • Polyethylene pleisters
  • Luchtdoorlatend
  • Latexvrij
  • Hypoallergene pleisters
  • Absorberend voor kleine verwondingen
Fabrikant
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: