HEKA Vingerpleister Textiel 25 x 72 100 Stuks
HEKA Vingerpleister Textiel 25 x 72 100 Stuks
HEKA Vingerpleister Textiel 25 x 72 100 Stuks
HEKA Vingerpleister Textiel 25 x 72 100 Stuks

HEKA Vingerpleister Textiel 25 x 72 100 Stuks

100.PL5020
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,31
Inclusief BTW
€ 3,95 excl. BTW
Pleisters elastisch textiel 2,5cm x 7,2cm 100 stuks.........

 

Wondpleister textiel kopen? Ontdek wanneer je een vingerpleister nodig hebt, hoelang deze pleister blijft plakken en waarom je moet kiezen voor HEKA pleisters.

Ben je op zoek naar hoogwaardige wondpleisters van textiel? Bij ons vind je een breed assortiment aan textiel pleisters die essentieel zijn voor de wondverzorging. In deze tekst leggen we uit wanneer je een textiel pleister nodig hebt, hoelang deze pleister blijft plakken en waarom je moet kiezen voor HEKA pleisters. Verzeker jezelf van kwalitatieve wondverzorging met onze betrouwbare producten.

Wanneer heb ik een textiel pleister nodig?

Een textiel pleister is ideaal voor het afdekken van kleine snijwonden, schaafwonden en oppervlakkige wonden. Deze pleisters bieden een goede bescherming en bevorderen een snel herstel van de wond. Ze zijn geschikt voor gebruik op verschillende delen van het lichaam, zoals de handen, armen, benen en voeten. Heb je een oppervlakkige wond die beschermd moet worden? Dan is een textiel pleister de juiste keuze.

Hoelang plakt een pleister?

De plakkracht van een textiel pleister kan variëren, maar over het algemeen blijven onze HEKA textiel pleisters uitstekend op hun plaats zitten. Ze zijn voorzien van een sterke kleeflaag die ervoor zorgt dat de pleister stevig op de huid blijft zitten, zelfs bij beweging. Dit zorgt voor een langdurige bescherming van de wond. De exacte plakduur kan afhankelijk zijn van factoren zoals de locatie van de wond, het huidtype en de mate van activiteit. In de meeste gevallen blijven de HEKA textiel pleisters meerdere dagen goed plakken.

Waarom HEKA pleisters?

HEKA pleisters zijn een betrouwbare keuze voor wondverzorging. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig textielmateriaal dat zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Het materiaal is ademend, waardoor de huid kan ademen en het genezingsproces wordt bevorderd. Onze HEKA pleisters zijn hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn ze waterbestendig, zodat je ze veilig kunt gebruiken tijdens het douchen of zwemmen. Met HEKA pleisters ben je verzekerd van optimale bescherming en een snelle genezing van je wonden.

De HEKA plast textiel is een flexibele, elastische en luchtdoorlatende, comfortabele wondpleister van textiel. De pleister heeft een niet-verklevend wondkussen en hecht dus niet aan de wond, waardoor de pleister zich pijnloos laat verwijderen.

  • Inhoud: 100 stuks
  • Afmeting: 25 x 72 mm
  • Materiaal: Elastisch Textiel
  • ZI-nummer: 15761487
Merk
Hekaplast
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Vingerpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: