Pleister rol elastisch textiel 5m x 6cm rol in dispenserdoos

Pleister rol elastisch textiel 5m x 6cm rol in dispenserdoos

700.1069
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,41
Inclusief BTW
€ 4,96 excl. BTW
Een handige elastisch textiel  pleister roldispenser waarmee u gemakkelijk en snel pleisters.........

 

Elastische Textiel Pleisters op Rol Kopen? Altijd Flexibele Bescherming binnen Handbereik!

Flexibel en comfortabele pleisters

Op zoek naar pleisters die net zo flexibel zijn als jij? Onze elastische textiel pleisters op rol bieden de perfecte oplossing. Met een rol van 5 meter kun je gemakkelijk de juiste lengte knippen met een verbandschaar, waardoor je altijd de ideale pleister hebt voor elke situatie. Deze pleisters passen zich aan jouw bewegingen aan, zodat je kunt blijven doen wat je graag doet, zonder enig ongemak.

Elastisch Textiel pleisters: De slimme keuze

Waarom zou je kiezen voor elastisch textiel pleisters op rol? De elasticiteit van deze pleisters biedt een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid, wat vooral belangrijk is bij wondjes op bewegende lichaamsdelen. Deze pleisters blijven goed op hun plaats zitten, zonder te verschuiven of af te vallen. De zachte textielstructuur zorgt voor comfort en ademend vermogen, wat de genezing van wondjes bevordert.

Pleisters geschikt voor verschillende sectoren

Elastische textiel pleisters op rol zijn een waardevolle aanvulling voor diverse bedrijven en organisaties. In de horeca, bouwsector, sportverenigingen en scholen komen kleine wondjes vaak voor. Met deze pleisters op rol ben je altijd voorbereid om snel en adequaat te handelen bij kleine ongelukjes. Voor 99% van de ongelukjes is een pleister geschikt, zorg met een pleisterrol naast de verbandkoffer of EHBO koffer voor het afdekken van het grootste gebied van ongelukjes.

Bestel nu de juiste pleister in de sector waarin u actief bent!

Met onze elastische textiel pleisters op rol ben je altijd klaar om kleine wondjes snel en comfortabel te verzorgen. Het handige formaat en de flexibiliteit van de rol maken deze pleisters ideaal voor elke situatie. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, onze elastische textiel pleisters bieden betrouwbare bescherming zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. Bestel vandaag nog en blijf altijd flexibel met elastische textiel pleisters op rol!

Specificaties

  • Afmeting: 5 m x 6 cm
  • Gemakkelijk op maat te knippen
  • Geleverd in handige dispenser
  • Hypoallergeen
  • Waterafstotend
  • Latexvrij geproduceerd
  • Tip: Ontsmet voor het aanbrengen van de pleister met betadine - Niet gebruiken bij een schildklierafwijking!
Afmeting
5 m x 6 cm
Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: