Helpdesk Software

- TIP Reanimatie App Hartstichting
- Speciale Aanbiedingen

Verbandtrommel aanvullen

EHBO-Centrum.nl - Navulling verbandkofferU kunt uw verbandtrommel of verbandkoffer simpel zelf controleren en u voorkomt daarmee onnodige kosten.

SPECIALE Controlelijsten kunt u GRATIS DOWNLOADEN .

Bij EHBO-Centrum.nl kunt u complete navullingen bestellen of de artikelen los bestellen. Voor het los bestellen hebben wij voor u verschillende bestelpagina's samengesteld waarmee u snel en eenvoudig de producten kunt bestellen. Er zijn bestelpagina's samengesteld voor:

Nieuw in assortiment

BHV Verbandkoffer KinderenZELFZORG MEDICIJNEN voor Pijn, Jeuk, Keel, Neus, Maag/Darm, Spier/Gewricht en Wond.

Klik hier voor een overzicht van het assortiment ......

Reanimatie App van de Hartstichting

Reanimatie AppDiegenen die een reanimatie-/AED-cursus hebben gevolgd, moeten hun kennis af en toe opfrissen. Deze App helpt daarbij. Ook biedt de applicatie aan hen ondersteuning bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand. Een jaarlijkse herhalingscursus blijft belangrijk.

Speciale Aanbiedingen

Bespaar uzelf geld en maak gebruik van onze Speciale Aanbiedingen.
Controleer regelmatig want wij wijzigen 1 tot 2 maal per maand de aanbiedingen.

• Webshopkeurmerk

• storing1606