Helpdesk Software

Art nr:
Wordt volgende werkdag geleverd

Aantal

Bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties

Samenstelling: De werkzame stof in dit middel is loratadine. Elke tablet bevat 10 mg loratadine. De andere stoffen in dit middel zijn lactose, magnesiumstearaat, maïszetmeel, microkristallijne cellulose.

• 1 x Loratadine hooikoorts 30 tab

Gebruik: Gebruik dit middel altijd precies zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Dosering bij volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder - De gebruikelijke dosering is eenmaal daags 1 tablet (10 mg).

Dosering bij kinderen van 2 tot 12 jaar - met een lichaamsgewicht van meer dan 30 kg: De gebruikelijke dosering is eenmaal daags 1 tablet (10 mg). - met een lichaamsgewicht van minder dan 30 kg: De gebruikelijke dosering is eenmaal daags 1/2 tablet (5 mg).

Hooikoortstabletten HTP Loratadine 10 mg is niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar.

Dosering bij een ernstig verminderde werking van de lever De gebruikelijke dosering is 1 tablet om de dag (1 tablet per 2 dagen)

€4,97 Excl. BTW
€5,42 Incl. BTW

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Beoordeling schrijven

• Webshopkeurmerk