Hansaplast Voet likdoornpleister 8 st.

Hansaplast Voet likdoornpleister 8 st.

350.654810
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,41
Inclusief BTW
€ 4,96 excl. BTW

 

Hansaplast Likdoornpleister verlicht onmiddellijk de pijn door druk en wrijving en helpt de likdoorn te verwijderen. De zachte, geïntegreerde ring beschermt het aangetaste deel van de huid, terwijl het salicylzuur erin de likdoorn zacht maakt zodat deze gemakkelijker kan worden verwijderd.

Gebruiksadvies

Reinig het aangetaste deel van de huid grondig en droog deze af. Breng de pleister aan waarbij de likdoorn in het midden van de schuimrubberen ring valt. Vervang de pleister na 2 dagen. Na 4 dagen kan de, nu zachte, likdoorn worden verwijderd in een warm bad met zout of zeep. Herhaal indien nodig. Één pleister bevat 0,04 g salicylzuur.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor salicylzuur, salicylaten, rubber of als de huid beschadigd of aangetast is. Niet gebruiken als je diabetespatiënt bent of stoornissen in de bloedsomloop hebt. Niet geschikt voor de behandeling van kleine kinderen. Bij een beperkte nierfunctie moet eerst een arts worden geraadpleegd. De pleister mag niet in contact komen met slijmvliezen. Vermijd vooral contact met de ogen. Salicylzuur kan het opnemend vermogen van lokaal op de huid aangebrachte medicijnen verhogen. Plaatselijke huidirritaties (brandend gevoel, rode huid) komen zelden voor. In enkele gevallen kunnen er allergische huidreacties optreden. Gebruik zonder medisch advies niet langdurig meerdere pleisters tegelijkertijd. Bewaren op een droge plaats, niet boven 25˚C Alleen voor uitwendig gebruik. Alleen voor eenmalig gebruik. Gebruik bij elke nieuwe toepassing een nieuwe likdoornpleister voor behoud van de beschreven werking van het product.

Tip: Niet tevreden met een likdoornpleister, gebruik dan een blarenpleister.

Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
8 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: