Hansaplast Sensitive 1 m x 6 cm

Hansaplast Sensitive 1 m x 6 cm

350.654750
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,32
Inclusief BTW
€ 3,96 excl. BTW

 

Hansaplast Sensitive pleisterstrips - zachte Bescherming voor de gevoelige huid

Als u last heeft van een gevoelige huid, weet u hoe belangrijk het is om de juiste wondverzorging te kiezen. Met Hansaplast Sensitive Pleisterstrips hoeft u geen compromissen te sluiten tussen bescherming en comfort. Deze pleisters zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en bieden zachte en effectieve wondverzorging. 

De voordelen van Hansaplast Sensitive pleisterstrips

Hansaplast Sensitive Pleisterstrips zijn gemaakt met de behoeften van de gevoelige huid in gedachten. Ze zijn hypoallergeen en vrij van latex, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met allergieën en gevoeligheden. De zachte en ademende materialen zorgen voor een comfortabele pasvorm die de huid respecteert. Deze pleisterstrips bieden niet alleen bescherming, maar ook comfort. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen veilig worden gedragen op gevoelige delen van het lichaam. De witte kleur van de pleisters zorgt voor een discrete en natuurlijke uitstraling op de huid. Zorg met een verbandschaar dat elke pleister op de pleisterrol gemakkelijk op maat is te knippen voor elke soort wond. Hansaplast Sensitive-pleisters zijn ook geschikt voor diabetespatiënten. 

Waarom Hansaplast?

Hansaplast staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in wondverzorging. Met jarenlange ervaring heeft Hansaplast bewezen een betrouwbare keuze te zijn voor zowel professionals als individuen. Het merk wordt geprezen om zijn voortdurende inzet voor hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hansaplast blijft voorop lopen dankzij voortdurende productontwikkeling en onderzoek. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor geavanceerde wondverzorging die resulteert in optimale genezing en bescherming, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Hoe gebruik ik Hansaplast Sensitive pleisterstrips?

Het gebruik van Hansaplast Sensitive Pleisterstrips is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied met de Hansaplast wondspray. Verwijder voorzichtig de beschermlaag van de pleisterstrip om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats de pleisterstrip over de wond en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Hansaplast Sensitive Pleisterstrips zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen veilig worden gedragen op gevoelige delen van het lichaam. Ze bieden zachte bescherming en zijn ontworpen om comfortabel te blijven zitten, zelfs bij beweging.

Tip: Heeft u last van pleisterallergie, dan is de Hansaplast Sensitive uitermate geschikt

Aanbeveling voor gebruik:

  • Voor de gevoelige huid
  • Kan op maat worden geknipt

Hansaplast Sensitive pleisterstrips kopen

Kies voor de zachte bescherming van Hansaplast Sensitive Pleisterstrips en bestel vandaag nog. Met hun hypoallergene en comfortabele ontwerp zijn ze de ideale metgezel voor mensen met een gevoelige huid. Vertrouw op Hansaplast voor effectieve en zachte wondverzorging, zonder irritatie. Met Hansaplast Sensitive Pleisterstrips kunt u zorgeloos genieten van bescherming en comfort, zelfs op de meest gevoelige huid.

Specificaties Hansaplast sensitive 1 m  x 6 cm

  • Hypoallergeen en pijnloos te verwijderen
  • Niet klevend wondkussen, beschermt en werkt schokdempend
  • Flexibel en comfortabel materiaal dat de huid laat ademen
  • Breedte pleister: 6 cm
  • Lengte pleister: 1 meter
Afmeting
1 m x 6 cm
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Thuis
Soort Pleister
Hansaplast Sensitive
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: