Hansaplast Pleister rol Classic 5 m x 6 cm

Hansaplast Pleister rol Classic 5 m x 6 cm

350.800900
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,86
Inclusief BTW
€ 9,96 excl. BTW

 

Hansaplast Pleisterrol - Uitgebreide bescherming voor elke gelegenheid

Op zoek naar veelzijdige en betrouwbare wondverzorging? De Hansaplast Pleisterrol biedt u een handige en effectieve oplossing voor het beschermen van wonden van elke omvang. Met een breed scala aan mogelijkheden zijn deze textiel pleisters een onmisbaar onderdeel van uw EHBO-voorraad op school, thuis of bedrijf. Zorg met een verbandschaar dat elke pleister op de pleisterrol gemakkelijk op maat is te knippen voor elke soort wond.

De voordelen van Hansaplast Textiel pleisters

Hansaplast Textiel pleisters zijn ontworpen met het oog op comfort en betrouwbaarheid. Het gebruik van hoogwaardig textiel zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm op de huid. Deze pleisters zijn ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om kleine schrammen of grotere wonden. Dankzij hun duurzame kleefkracht blijven ze stevig op hun plaats, zelfs bij beweging. Een ander voordeel van Hansaplast Textiel Pleisters is hun veelzijdigheid. De pleisterrol stelt u in staat om de gewenste lengte af te snijden, waardoor u pleisters op maat kunt maken voor verschillende wonden. Dit maakt de Hansaplast Pleisterrol perfect voor het bedekken van verschillende soorten wonden, groot of klein.

Waarom Hansaplast?

Hansaplast is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in wondverzorging. Met jarenlange ervaring heeft Hansaplast bewezen een vertrouwde keuze te zijn voor zowel professionals als individuen. Het merk wordt geprezen om zijn voortdurende inzet voor hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hansaplast blijft voorop lopen dankzij voortdurende productontwikkeling en onderzoek. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor geavanceerde wondverzorging die resulteert in optimale genezing en bescherming, ongeacht de situatie.

Hoe gebruik ik Hansaplast textiel pleisters?

Het gebruik van Hansaplast Textiel Pleisters is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Knip een geschikte lengte van de pleisterrol af en plaats de pleister over de wond. Druk stevig aan om ervoor te zorgen dat de pleister goed hecht. Hansaplast Textiel Pleisters kunnen veilig worden gedragen tijdens dagelijkse activiteiten en blijven stevig op hun plaats, zelfs bij beweging. Ze zijn geschikt voor diverse soorten wonden en bieden betrouwbare bescherming. Gebruik de Hansaplast wondspray voor de reiniging van de wond voor gebruik van de pleister. 

Aanbeveling voor gebruik:

  • Voor alle typen kleine wondjes
  • Voor de normale huid
  • Kan op maat worden geknipt

Hansaplast pleisterrol kopen

Kies voor de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Hansaplast Pleisterrol en bestel vandaag nog. Met hun hoogwaardige textiel pleisters en gemakkelijk aanpasbare lengte, zijn ze de ideale keuze voor uw wondverzorgingsbehoeften. Vertrouw op Hansaplast voor effectieve en comfortabele wondverzorging, zowel voor thuisgebruik als onderweg. Met de Hansaplast Pleisterrol heeft u altijd de juiste pleisters binnen handbereik voor uitgebreide bescherming.

Specificaties Hansaplast Classic pleisterrol 5 m x 6 cm

  • Duurzaam en luchtdoorlatend textielweefsel
  • Niet klevend wondkussen, beschermt en werkt schokdempend
  • Ademend
  • Breedte pleister: 6 cm
  • Lengte pleisterrol: 5 meter
  • Textiel pleister
  • Uitermate geschikt voor laag- & hoog onderwijs, bedrijf of thuisgebruik
Afmeting
5 m x 6 cm
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Thuis
Soort Pleister
Hansaplast Classic
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: