Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks

Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks

350.901430
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,56
Inclusief BTW
€ 6,94 excl. BTW

De Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks zijn blarenpleisters van het merk Hansaplast. De pleisters zijn water- en zweetbestendig en blijven 48 uur vastzitten aan uw huid. De hydrocolloïde technologie zorgt voor een snellere genezing.

 

Hansaplast Blarenpleister Kopen - Maximale Bescherming met XL pleisters

Op zoek naar een effectieve oplossing voor blaren? Overweeg dan de aanschaf van de grote Hansaplast blarenpleisters. Lees verder om te ontdekken waarom deze pleisters uw beste keuze zijn voor pijnverlichting en bescherming tegen blaren, en waarom Hansaplast synoniem staat voor kwaliteit. De Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks zijn blarenpleisters van het merk Hansaplast. De pleisters hebben Hydrocoloïde technologie. Dat is een gelkussen die het vocht uit de blaar opneemt en voor een gelachtige beschermlaag zorgt. Dat voorkomt wrijving en zorgt voor een snellere genezing van uw blaar. De pleister beschermt ook tegen vuil en bacteriën. Ook wordt de blaar beschermt tegen druk. De pleisters zijn water- en zweetbestendig en blijven tot wel 48 uur vastzitten. Douchen en sporten met pleisters is dus ook mogelijk. De Hansaplast Blarenpleister is speciaal geschikt voor de hiel en bal van de voet, maar kan ook op andere plekken op de voet gebruikt worden.

Voordelen van een Grote Hansaplast blarenpleister

De grote Hansaplast blarenpleisters bieden een reeks voordelen die uw comfort en bescherming naar een hoger niveau tillen:

  1. Uitgebreide Bedekking: Dankzij hun grotere formaat kunnen de pleisters meer oppervlak bedekken, waardoor ze geschikt zijn voor grotere blaren of voor meerdere kleinere blaren op één plek.

  2. Snelle Pijnverlichting: De Hansaplast blarenpleisters bieden onmiddellijke verlichting bij blaren, zelfs bij open blaren, dankzij hun zachte en beschermende materiaal.

  3. Optimale Bescherming: De pleisters fungeren als een extra laag huid, waardoor de blaar wordt afgeschermd van wrijving en irritatie.

Waarom Hansaplast?

Hansaplast is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor wondverzorging en bescherming. De Hansaplast blarenpleisters zijn ontworpen met aandacht voor detail en technologie, waardoor ze betrouwbare en comfortabele pijnverlichting bieden.

Bestel nu uw Hansaplast blarenpleisters

Laat blaren uw dag niet verstoren. Kies voor de grote Hansaplast blarenpleisters en geniet van onmiddellijke verlichting en bescherming tegen wrijving en irritatie. Met Hansaplast kiest u voor vertrouwde kwaliteit en zorg. Bestel vandaag nog uw Hansaplast blarenpleisters en stap comfortabel en vol vertrouwen in uw schoenen. Ga voor betrouwbare blaarbescherming, ga voor Hansaplast.

Hoe wordt een blarenpleister gebruikt?

Om de Hansaplast Blarenpleister aan te brengen, moet u de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister stevig aan drukken en glad strijken. De pleister moet u alleen vervangen voor wanneer deze vanzelf loskomt. Als de blaar open is moet u het eerst desinfecteren en anders kunt u de pleister direct aanbrengen op de blaar. Als u diabetes heeft moet u een arts raadplegen. Smeer na een blaar de huid rondom de uitgedroogde blaar in met vaseline en zorg hiermee ervoor dat er minder snel een nieuwe blaar ontstaat.

Pluspunten Hansaplast XL blarenpleister

  • Hydrocolloïde technologie
  • Blijft tot 48 uur vastzitten
  • Water- en zweetbestendig
  • Beschermt tegen vuil en bacteriën

Specificaties Hansaplast XL blarenpleister

  • Merk: Hansaplast
  • Inhoud: 5 stuks
  • Afmeting pleister: 5 cm x 5 cm
  • Artikelnummer Hansaplast: 48676

 

 

 

 

Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
hydrocolloïde
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: