Hansaplast Aqua Protect 20 strips

Hansaplast Aqua Protect 20 strips

654768
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,70
Inclusief BTW
€ 3,39 excl. BTW

 

Hansaplast Aqua Protect pleisters - Waterdichte bescherming voor actieve dagen

Zwemmen, sporten of gewoon genieten van een actieve levensstijl? Met Hansaplast Aqua Protect Pleisters hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschermen van uw wonden. Deze waterdichte pleisters bieden betrouwbare bescherming, zelfs in waterrijke omgevingen. Hansaplast Aqua waterdichte pleisters verpakt per 20 stuks voor makkelijk gebruik op vakantie of onderweg.

De voordelen van Hansaplast Aqua Protect Pleisters

Hansaplast Aqua Protect Pleisters bieden een reeks voordelen die ze essentieel maken voor een actieve levensstijl. Allereerst zijn ze speciaal ontworpen om waterdicht te zijn, wat betekent dat u ze veilig kunt dragen tijdens het zwemmen, douchen of andere wateractiviteiten. Dit zorgt voor ononderbroken bescherming en genezing, zelfs als uw wond in contact komt met water. Deze waterdichte pleisters zijn ook uiterst flexibel en comfortabel om te dragen. Ze passen zich aan de bewegingen van uw huid aan, waardoor u volledige bewegingsvrijheid behoudt. Of het nu gaat om een klein sneetje of een grotere wond, Hansaplast Aqua Protect Pleisters bieden de juiste bescherming zonder in te leveren op comfort. De Hansaplast Aqua protect zijn 100% waterproof.

Waarom Hansaplast?

Hansaplast is synoniem met kwaliteit en innovatie in wondverzorging. Met jarenlange ervaring heeft Hansaplast bewezen een betrouwbare keuze te zijn voor zowel professionals als individuen. Het merk staat bekend om zijn voortdurende inzet voor hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hansaplast blijft voorop lopen dankzij voortdurende productontwikkeling en onderzoek. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor geavanceerde wondverzorging die zorgt voor optimale genezing en bescherming, zelfs in uitdagende omstandigheden. Zorg met een Hansaplast pleister dat de wondt wordt beschermt tegen vuil en bacteriën.

Hoe gebruik ik Hansaplast Aqua Protect pleisters?

Het gebruik van Hansaplast Aqua Protect Pleisters is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder voorzichtig de beschermlaag van de pleister om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats de pleister over de wond en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Hansaplast Aqua Protect Pleisters kunnen veilig worden gedragen tijdens wateractiviteiten en blijven stevig op hun plaats, zelfs bij contact met water. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bieden betrouwbare bescherming voor actieve momenten.

Aanbeveling voor gebruik:

  • Voor alle typen kleine wondjes
  • Voor gebruik in natte omgevingen
  • Voor alle huidtypen

Hansaplast Aqua Protect pleisters kopen

Kies voor de ongeëvenaarde bescherming van Hansaplast Aqua Protect Pleisters en bestel vandaag nog. Met hun waterdichte ontwerp en flexibele textiel pleisters zijn ze de ideale metgezel voor uw actieve levensstijl. Vertrouw op Hansaplast voor comfortabele, waterdichte bescherming bij wondverzorging. Met Hansaplast Aqua Protect Pleisters kunt u zorgeloos genieten van wateractiviteiten en sporten zonder concessies te doen aan genezing en bescherming.

Specificaties

  • Beschermt de wond volledig tegen water tijdens het baden, douchen of zwemmen
  • Niet klevend wondkussen, beschermt en werkt schokdempend
  • Dunne en flexibele pleister
  • 100% Waterproof
  • Verpakkingsinhoud: 12 x pleister 25 x 72 mm & 8 x pleister 39 x 39 mm 
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Thuis
Soort Pleister
Hansaplast Aqua Protect
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: