Helpdesk Software

€28,51 Excl. BTW
€34,50 Incl. BTW

€25,66 Excl. BTW
€31,05 Incl. BTW

Dräger spray brandblusser VoertuigLevertijd:

Art nr:
Wordt volgende werkdag geleverd
BB.49.0502

 

Aantal  

Elke grote brand begint klein. Zolang de brand nog lokaal is en niet op de omgeving overgeslagen, kan deze met in verhouding geringe inspanning en middelen geblust worden. Des te eerder dit gebeurt des te geringer is de schade. Een snelle reactie is dus van groot belang bij brandbestrijding. Een draagbaar brandblustoestel wat tot wel 25 meter ver weg hangt en alleen door getrainde BHV personeel goed ingezet kan worden zal niet aan een snelle reactie bijdragen. Het is daarom van belang, om in geval van nood een blusapparaat direct binnen handbereik te hebben die eenvoudig te bedienen is en over een zekere blusvermogen beschikt. Dräger spray-brandblussers voldoen precies aan deze eisen.

De Voertuigen spray-brandblusser heeft een goede bluscapaciteit voor zowel vaste stoffen als vloeistoffen en is vorstbestendig tot -15°C. Deze spray-brandblusser is speciaal bedoeld voor diversen soorten voertuigen zoals auto’s, campers, caravans en boten.

Kenmerken

  • Eenvoudige bediening
  • Onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijk
  • Hoog blusvermogen
  • Micro mist techniek
  • KIWA / NCP goedgekeurd

Eenvoudige bediening

De Dräger spray-brandblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus verwijderd kan worden. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker zal de spray-brandblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de spray-brandblusser ten alle tijden inzetbaar is.

Bluskracht

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Bij de Dräger spray-brandblusser wordt gebruik gemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het Micro-mist-Sproeisysteem wordt een schuim geproduceerd waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Onderhoudsvrij

Onderhoud of service aan de spray-brandblusser is niet nodig. Het blussysteem en blusmiddel zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. De spray-brandblusser zal na gebruik vervangen dienen te worden door een nieuwe originele Dräger Spray-brandblusser. De houdbaarheid en betrouwbaarheid van de brandblusser is afhankelijk van het type vanaf de datum van verkoop tot 4 jaar (48 maanden) gegarandeerd. Houdbaarheidsdatum zie onderzijde blusser.


Schuim PM-F15


Diameter 74 mm  
Hoogte 280 mm  
Druk (20°C) Ca. 9,5Bar ± 5%  
Worplengte Ca. 3,5 m  
Drijfmiddel Stikstof  
Sproeitijd Ca. 22 sec.  
Bluscapaciteit 5A / 21B  
Houdbaarheid (zie opdruk onderzijde bus)
Minimaal 36 maanden
 
Temperatuurbereik -15°C tot 60°C  
Blusmiddel Schuim PM-F15  
Gewicht Ca. 810 gram  
Inhoud (netto) 600 ml  
Rijkstypekeur 2493
€28,51 Excl. BTW
€34,50 Incl. BTW

€25,66 Excl. BTW
€31,05 Incl. BTW


Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Beoordeling schrijven

  • Webshopkeurmerk

  • storing1606

Productgroepen