Helpdesk Software

€10,57 Excl. BTW
€11,52 Incl. BTW

Dettol Brown Liquid Ontsmettingsmiddel 500 mlDettol Brown Liquid Ontsmettingsmiddel 500 ml
Levertijd:

Art nr:
Wordt volgende werkdag geleverd
350.954845

 

Aantal  

Dettol chloroxylenol 48 mg/ml is ontwikkeld voor het desinfecteren van de huid en wonden. Het kan worden gebruikt voor de desinfectie van handen, snijwonden, beten, schaafwonden en insectenbeten. Voor gynaecologische doeleinden kan het worden gebruikt voor de desinfectie van de uitwendige huid. Dettol chloroxylenol 48 mg/ml moet voor gebruik worden verdund, lees altijd eerst de bijsluiter.

Toepassing: Medisch: desinfectie van snijwonden, beten, schaafwonden, insectenbeten en handen Gynaecologisch: desinfectie van de uitwendige huid

Gebruik Dettol chloroxylenol 48 mg/ml moet als volgt verdund worden voordat het gebruikt wordt. Voor desinfectie van snijwonden, beten, schaafwonden, insectenbeten en handen: 5 ml Dettol chloroxylenol 48 mg/ml aanvullen tot 100 ml met water (5% oplossing)

Voor gynaecologisch gebruik voor de desinfectie van de uitwendige huid: 3 ml Dettol chloroxylenol 48 mg/ml aanvullen tot 100 ml met water (3% oplossing)

De verdunde Dettol chloroxylenol 48 mg/ml voorzichtig aanbrengen, bijvoorbeeld door een gaasje gedrenkt in de verdunde oplossing aan te brengen op de te desinfecteren plaats.


1 x Dettol Brown Liquid Ontsmettingsmiddel 500 ml

€10,57 Excl. BTW
€11,52 Incl. BTW

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Beoordeling schrijven

  • Webshopkeurmerk

  • storing1606

Productgroepen