Desinfectiedoekjes 70 % Isopropyl Alcohol 9cmx11cm 100 stuks

Alkotip Alcoholdoekjes 70 % Isopropyl 9 x 11 cm 100 stuks

AL.G6 04
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,50
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW
Desinfectiedoekjes 70 % Isopropyl Alcohol 9cmx11cm 100 stuks. Individueel hygiënisch.........

 

Alkotip G6 04 Alcohol doekjes kopen: Efficiënte reiniging voor wonden en oppervlaktes

Wanneer hygiëne en reinheid essentieel zijn, zijn Alkotip G6 04 Alcohol Doekjes uw ideale metgezel. Of het nu gaat om het reinigen van wonden of het desinfecteren van oppervlaktes, deze doekjes bieden u de kracht van 70% isopropylalcohol voor grondige reiniging.

  • Individueel hygiënisch verpakt in blisterverpakking.

Waarom alcoholdoekjes van 9 x 11 cm Gebruiken?

Deze doekjes zijn speciaal ontworpen met afmetingen van 9 x 11 cm, wat hen ideaal maakt voor verschillende toepassingen:

  • Handig formaat: Het compacte formaat maakt deze doekjes perfect voor het reinigen van zowel kleine als grotere oppervlaktes. Ze zijn ook geschikt voor het reinigen van medische instrumenten.

  • Optimale vochtigheid: Elk doekje is doordrenkt met de juiste hoeveelheid 70% isopropylalcohol, wat zorgt voor effectieve reiniging en desinfectie zonder verspilling.

  • Gemakkelijk te gebruiken: Dankzij het handzame formaat zijn deze doekjes eenvoudig te hanteren en bieden ze nauwkeurige controle bij het schoonmaken.

Wondreiniging en meer met Alkotip alcoholdoekjes

Of u nu een kleine wond behandelt of oppervlaktes wilt desinfecteren, de Alkotip G6 04 Alcohol Doekjes zijn uw betrouwbare partner. Bewaar ze in uw EHBO-kit, handtas, kantoor of auto voor snelle en doeltreffende hygiëne, altijd en overal.

Waarom Alkotip?

  • Betrouwbare kwaliteit: Alkotip staat bekend om zijn hoogwaardige producten, waaronder deze alcohol doekjes die zorgvuldig zijn samengesteld om aan uw behoeften te voldoen.

  • 70% Isopropylalcohol: Deze doekjes bevatten een effectieve concentratie van 70% isopropylalcohol, die bewezen effectief is in het bestrijden van bacteriën en ziektekiemen.

  • Diverse toepassingen: De Alkotip G6 04 Alcohol Doekjes zijn geschikt voor zowel medische als dagelijkse situaties. Ze zijn ideaal voor wondreiniging, instrumentenreiniging en oppervlaktereiniging.

Wacht niet langer om de juiste hygiënische maatregelen te nemen. Bestel vandaag nog uw Alkotip G6 04 Alcohol Doekjes en geniet van de voordelen van effectieve reiniging en desinfectie. Voeg ze toe aan uw dagelijkse routine en zorg voor een schonere, veiligere omgeving voor uzelf en anderen.

Specificaties Alkotip G6 04 alcoholdoekjes

  • Merk: Alkotip
  • Afmeting: 9 x 11 cm
  • Inhoud: 100 stuks - per stuk verpakt
  • Artikelcode Alkotip: G6 04

 

Kleur
Wit
Fabrikant
Alkotip
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Manier van Ontsmetting
Desinfectiemiddel
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: