Care Plus Deet 40% Spray 15ml

Care Plus Deet 40% Spray 15ml

350.903956
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,24
Inclusief BTW
€ 3,50 excl. BTW
Inhoud

 

Care Plus Deet 40% Spray kopen?

Effectieve bescherming tegen insectenbeten

Overweeg je Care Plus Deet 40% Spray te kopen? Goede keuze! Deze krachtige insectenwerende spray biedt effectieve bescherming tegen muggen, teken en andere vervelende insecten. Of je nu een outdoor avontuur plant, op reis gaat naar een tropische bestemming of gewoon van je tuin wilt genieten, Care Plus Deet 40% Spray is jouw bondgenoot tegen insectenbeten.

Langdurige werking

Eén van de voordelen van Care Plus Deet 40% Spray is de langdurige werking. Slechts één keer aanbrengen zorgt voor tot wel 8 uur bescherming tegen insectenbeten. Dit betekent dat je de hele dag door kunt genieten zonder je zorgen te maken over vervelende beten.

Geschikt voor verschillende bestemmingen

Care Plus Deet 40% Spray is geschikt voor verschillende bestemmingen en situaties. Of je nu gaat kamperen, wandelen, vissen, reizen of gewoon in de achtertuin wilt ontspannen, deze spray beschermt je tegen insectenbeten. Het is ook ideaal voor tropische bestemmingen waar muggen ziekten zoals malaria en dengue kunnen overdragen.

Veilig en betrouwbaar

Care Plus is een vertrouwd merk dat voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. De Deet 40% Spray is veilig in gebruik volgens de richtlijnen en aanbevelingen van experts. Het bevat het actieve ingrediënt DEET, dat bewezen effectief is in het afweren van insecten. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van je buitenactiviteiten.

Waarom Care Plus Deet 40% Spray gebruiken?

Effectieve bescherming tegen muggen en teken

Care Plus Deet 40% Spray biedt een effectieve bescherming tegen muggen en teken. Het actieve ingrediënt DEET verstoort de geurherkenning van insecten, waardoor ze je minder snel zullen bijten. Dit vermindert het risico op jeukende beten en de overdracht van ziekten die door muggen en teken kunnen worden verspreid.

Langdurige werking en gemakkelijk aan te brengen

De langdurige werking van Care Plus Deet 40% Spray zorgt ervoor dat je gedurende lange tijd beschermd bent tegen insectenbeten. Bovendien is de spray gemakkelijk aan te brengen dankzij de handige sprayflacon. Je kunt het gelijkmatig over de huid verdelen voor optimale bescherming.

Samenstelling
N,N-dietyl-m-toluamide (deet) 38.8% w/w (Cas 134-62-3), Ethanol 60.0% w/w) Cas 64-17-5

Gebruik
Bedek de huid zoveel mogelijk met kleding als je naar buiten gaat. Draag een lange broek, bovenkleding met lange mouwen, dichte schoenen en sokken. Gebruik Anti-Insect Deet 40% spray om de onbedekte huid in te smeren. Spray het anti-muggenmiddel op de huid en verdeel het met de palm van je hand. Spray een kleine hoeveelheid op je vingertoppen en verdeel dit over je gezicht. Was je handen en spray daarna de rug van je handen in. Houd altijd de vingers vrij in verband met de consumptie van eten of drinken.

Tip: Gebruik een tekentang RVS na een tekenbeet en hou de set volledig.

Type
Spray
Fabrikant
Care Plus
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
15 ml
8714024324654

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: