Helpdesk Software

Wordt volgende werkdag geleverd
US.10.0150

Aantal

Complete set voor de behandeling van insectenbeten en -steken in handig draagtasje. Met de set kunt u onder meer muggensteken, wespensteken en tekenbeten behandelen.

Uiteraard zitten er ook producten in voor de verzorging van de wond en de huid. De set heeft een compact formaat, zodat hij makkelijk mee te nemen is bij dagjes uit. Daarnaast is hij overzichtelijk en handig ingedeeld. Zoeken naar de juiste producten is hiermee verleden tijd.

• 1 Gif-Weg uitzuigpompje
  • 1 Tekenpincet
  • 2 Gaaskompressen, 5 x 8,5 cm
  • 4 Pleisterstrips
  • 5 Kinderpleisters
  • 1 HeltiQ Koelspray, 15 ml
  • 1 Loep
  • 8 Alcoholdoekjes, 3 x 3 cm
  • 3 Sachets Jojoba milk
  • 1 Pincet
  • ByeBites Eerste Hulpwijzer bij steken en beten

• Geschikt voor
  • Houdbaarheid
  • Productnummer
  • EAN Code
  • School, thuisgebruik
  • Houdbaarheid circa 3-4 jaar
  • US.10.0150

Kenmerken insectenbeet/steek

Na een insectenbeet of insectensteek kunnen er grote rode, jeukende vlekken op de huid zijn. Oogleden kunnen opzwellen. Heel soms is er ademnood of een stoornis in het bewustzijn.

Wat te doen bij een insectenbeet/steek

• Verwijder na een bijensteek de achtergebleven angel met een pincet. Zorg ervoor dat het eventueel nog aanwezige gifblaasje niet wordt leeg geknepen.
  • Leg een nat kompres (washandje, theedoek, gaasje) of een koud kompres op de plaats van de insectenbeet. Dit vermindert de pijn.
  • Ga naar de huisarts of huisartsenpost als de steekplaats erg dik wordt.
  • Ga onmiddellijk naar huisarts/ziekenhuis of bel 1-1-2 wanneer door een wesp in de mond of keel is gestoken.

Bel 1-1-2 bij Ademnood en/of stoornis in het bewustzijn. Sommige mensen zijn overgevoelig voor insectenbeten. Wanneer iemand heftige overgevoeligheidsreacties vertoont of mogelijk gaat vertonen, is onmiddellijk hulp door professionele hulpverleners noodzakelijk.

€17,88 Excl. BTW
€18,95 Incl. BTW

€16,54 Excl. BTW
€17,53 Incl. BTW

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Beoordeling schrijven

• Webshopkeurmerk