• -20%
BSN Medical Leukoplast Elastic 8 cm x 5 m

BSN Medical Leukoplast Elastic 8 cm x 5 m

BSN.10.0106
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,52 € 16,90 -20%
Inclusief BTW
€ 12,40 excl. BTW

 

BSN Leukoplast Elastic Pleisters op Rol Kopen? Elastische Bescherming voor Verschillende Verwondingen!

BSN elastische bescherming

Op zoek naar hoogwaardige pleisters die zich aanpassen aan de bewegingen van het lichaam? De BSN Leukoplast Elastic Pleisters op Rol bieden de perfecte oplossing. Deze elastische pleisters zijn verkrijgbaar in een handige rol, waardoor je ze gemakkelijk op maat kunt knippen voor verschillende verwondingen en behoeften. De latexvrije pleisters zijn geschikt voor personen met een allergie. De sterke kleefkracht van de Leukoplast pleister zorgt ervoor dat de pleisters goed blijft plakken.

Pleisters voor veelzijdig gebruik

Waarom zou je kiezen voor Leukoplast Elastic pleisters op rol? Deze pleisters zijn geschikt voor een breed scala aan verwondingen. Of het nu gaat om kleine schrammen, snijwonden, schaafwonden of blaren, Leukoplast Elastic biedt betrouwbare bescherming. Bovendien zijn deze pleisters ook ideaal voor gebruik na medische ingrepen, zoals het hechten van wonden. Gebruik een verbandschaar of allesknipper om de pleister naar uw eigen formaat te knippen.

Pleisters van Leukoplast voor eenvoudig gebruik

Het gebruik van Leukoplast Elastic pleisters op rol is eenvoudig en handig. Dankzij de rol kun je de pleisters op maat knippen, precies zoals je nodig hebt. De elastische eigenschappen zorgen ervoor dat de pleisters goed blijven zitten, zelfs op bewegende lichaamsdelen. Dit maakt ze ideaal voor actieve mensen of voor gebruik tijdens het sporten.

Leukoplast Elastic pleisters bieden niet alleen een goede pasvorm, maar ook optimale bescherming. Ze zijn waterafstotend en houden vuil en bacteriën buiten, waardoor de wond schoon en beschermd blijft. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleisters stevig op hun plaats blijven, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Gebruik de pleister eenmalig en niet langer dan gedurende 24 uur. Vervang de pleister daarmee ook dagelijks voor een snellere wondgenezing.

Goed plakkende pleisters van Leukoplast

Wil je zeker zijn van betrouwbare bescherming voor verschillende verwondingen? Kies dan voor de BSN Leukoplast Elastic Pleisters op Rol. Deze veelzijdige en elastische pleisters zijn ideaal voor dagelijks gebruik, sportactiviteiten en medische verzorging. Bestel vandaag nog en zorg voor optimale bescherming en comfort met Leukoplast Elastic pleisters op rol!

Specificaties

  • Merk: Leukoplast
  • Lengte pleister: 5 meter
  • Breedte pleister: 8 cm
  • BSN artikelnummer: 79298-05
  • Tip: Ontsmet voor het aanbrengen van de pleister met betadine - Niet gebruiken bij een schildklierafwijking!

 

Afmeting
5 m x 8 cm
Fabrikant
BSN
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Leukoplast Elastic
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: