HeltiQ Bloedstop spray 50ml

HeltiQ Bloedstop spray 50ml

600.058
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,00
Inclusief BTW
€ 4,96 excl. BTW
De bloedstop spray bevat een actieve stof die de bloeding snel helpt stoppen. Ook verminderd het .........

 

Bloedstop spray kopen? Ontdek HeltiQ Bloedstop Spray!

Bent u op zoek naar een effectieve bloedstopper? Maak kennis met de innovatieve oplossing: HeltiQ Bloedstop Spray. Deze geavanceerde spray is speciaal ontwikkeld om snel en gemakkelijk bloedingen te stelpen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van HeltiQ Bloedstop Spray en hoe u het kunt gebruiken.

Voordelen van bloedstop spray

De voordelen van HeltiQ Bloedstop Spray zijn overtuigend:

  1. Snelle bloedstelping: Met HeltiQ Bloedstop Spray kunt u snel bloedingen tot staan brengen. Dit is vooral handig voor kleine snijwonden, schaafwonden en oppervlakkige wonden.

  2. Handig en Gemakkelijk: Vergeet het gedoe met traditionele pleisters en verbandmiddelen. Met de handige sprayfles kunt u de bloedstopper direct op de wond aanbrengen, zonder gedoe.

  3. Hygiënisch en Schoon: De spraymethode minimaliseert het contact met de wond, waardoor het risico op infecties wordt verminderd. Dit zorgt voor een hygiënische en snelle behandeling.

  4. Geschikt voor Onderweg: Of u nu thuis bent, onderweg of op het werk, HeltiQ Bloedstop Spray past gemakkelijk in uw tas of zak. Altijd klaar voor gebruik, waar u ook bent.

Hoe gebruik ik HeltiQ bloedstop spray?

Het gebruik van HeltiQ Bloedstop Spray is eenvoudig en snel: 

  1. Reinig de Wond: Maak de wond voorzichtig schoon met water en dep het droog met een schone doek.

  2. Goed Schudden: Schud de sprayfles goed voor gebruik om de ingrediënten te mengen.

  3. Spray op de Wond: Houd de fles rechtop en spuit de bloedstop spray direct op de wond. Houd een afstand van ongeveer 10 centimeter voor gelijkmatige dekking.

  4. Laat Drogen: Laat de spray drogen op de wond. Het vormt een beschermende laag die helpt bij het stoppen van de bloeding.

Met HeltiQ Bloedstop Spray heeft u een betrouwbare metgezel voor wondverzorging onderweg en thuis. Bestel nu uw HeltiQ Bloedstop Spray en ervaar zelf de doeltreffendheid en het gemak van deze innovatieve oplossing. Vertrouw op HeltiQ om uw eerste keuze te zijn als het gaat om snel en effectief stoppen van bloedingen.

Bloedstop Spray Kopen

Wacht niet tot het volgende ongelukje. Bestel vandaag nog HeltiQ Bloedstop Spray en zorg ervoor dat u altijd voorbereid bent op kleine wondjes en bloedingen. Uw welzijn en gemoedsrust zijn belangrijk, en met HeltiQ Bloedstop Spray kunt u met vertrouwen de uitdagingen van het dagelijks leven aangaan. Kies slim, kies HeltiQ.

De bloedstop spray bevat een actieve stof die de bloeding snel helpt stoppen. Ook verminderd het de kans op een nieuwe bloeding.
De spray is erg makkelijk in gebruik en laat de huid toch nog ademen.

Specificaties HeltiQ Bloedstop spray 50ml

  • Inhoud: 50 ml
  • Merk: HeltiQ
  • Toepassing: wondgenezing
Fabrikant
HeltiQ
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: