BHV Vest Geel, EHBO

BHV Vest Geel, EHBO

700.1121
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,40
Inclusief BTW
€ 6,94 excl. BTW

Het BHV Vest Geel, EHBO is een geel EHBO vest met zak. Daardoor kunt u EHBO spullen met u meedragen. Het hesje is geel en heeft reflecteerbare strepen. Daardoor is het hesje goed zichtbaar. 

 

BHV Vest EHBO kopen? Kies voor veiligheid en directe herkenning

Bij ons kun je moeiteloos een BHV vest met EHBO opdruk kopen, een essentieel item voor veiligheid en directe herkenning. Maar waarom zou je investeren in een BHV hesje met EHBO aanduiding? Dit cruciale kledingstuk biedt niet alleen zichtbaarheid, maar draagt ook bij aan een veilige en goed georganiseerde omgeving voor eerste hulpverleners. Of het nu gaat om noodsituaties, ongelukken of snelle medische hulp, BHV vesten met EHBO opdruk zijn onmisbaar voor een effectieve hulpverlening. Het BHV Vest Geel, EHBO is een geel EHBO Vest van het merk MHCI. Door de borstzak is het makkelijk om EHBO spullen bij je te dragen. Het vest is geel en heeft reflecteerbare strepen waardoor het vest goed zichtbaar. 

Waarom een BHV hesje EHBO?

Een BHV hesje met EHBO aanduiding is een krachtig hulpmiddel om eerste hulpverleners direct te herkennen. Het opvallende gele vest met de duidelijke tekst "EHBO" trekt direct de aandacht, waardoor hulpverleners snel kunnen reageren in noodsituaties. Dit zorgt niet alleen voor een snelle en doeltreffende hulpverlening, maar ook voor een gevoel van geruststelling bij slachtoffers en omstanders. Met het BHV vest met EHBO opdruk ben je altijd klaar om te helpen wanneer dat nodig is.

EBHO vest volgens de laatste richtlijnen

Onze BHV vesten met EHBO opdruk voldoen aan de nieuwste normen en voorschriften voor bedrijfshulpverlening en eerste hulpverlening. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en garanderen betrouwbaarheid tijdens kritieke situaties. Met ons EHBO vest ben je verzekerd van kwaliteit en naleving van de recentste veiligheidsvoorschriften.

Bestel jouw BHV vest EHBO vandaag nog

Kies voor veiligheid en directe herkenning met onze hoogwaardige BHV hesjes met EHBO opdruk. Of je nu een professionele hulpverlener bent of een bedrijfsmedewerker die klaar staat om eerste hulp te bieden, dit vest is een waardevolle toevoeging aan jouw uitrusting. Bestel vandaag nog en verzeker jezelf van snelle levering en betrouwbare veiligheidskleding die past bij jouw specifieke behoeften.

Specificaties BHV EHBO vest geel

  • Kleur: Geel
  • Merk: MHCI products
  • Inclusief borstzak
  • Opdruk vest: EHBO
Kleur
Geel
Type
Vest
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: